Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon fiatal?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Van egy lány 12 éves,agyilag érett,tehát már nem olyan kislányos,én 15 éves vagyok,és az a helyzet,hogy nagyon nyomul rám,hogyha én most bármit is tennék felé,az mennyire lenne furcsa,vagy pedofil jellegű esetleg?Vagy nem lenne vele baj?Mi a véleményetek?

2014. máj. 19. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Egy 15 éves mondja egy 12 évesre, hogy szellemileg érett. Hű, akkor tényleg az lehet!
2014. máj. 19. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Mondok neked valamit, felnőtt fejjel, úgy, hogy igen is emlékszem, hogy voltam én is ennyi idős: se 12 évesen, se 15 évesen nem érett még senki.
2014. máj. 19. 17:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Drágám, még te se vagy szellemileg érett, egy kisfiú vagy, akkor szerinted egy 12 éves mennyire az? Megsúgom neked.....semennyire. Ez van.
2014. máj. 19. 17:32
 4/7 anonim ***** válasza:
12 éves kislány ? Mit akarsz tőle ? Ilyen idősen ne ezen járjon a fejetek !
2014. máj. 19. 17:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Nos ez nehéz kérdés. Ha nem veled jön össze, akkor mással fog. Magadban bizol, másban nem bizhatsz. Nem tudom érted e mire gondolok. Egyszerre amig veled van, addig nem bántja más. Ez gondolom eszedbe jutott.

Másrészt: gyerek. Nagyon. Elsősorban érzelmileg, a pubertás elején. Kettőtök közül neked kell gondolkodni, mert úgy tűnik tud, de valójában nem. Ez az érzelmi viharok kora is, az érettsége nyugodt pillanatában meglehet, de ahogy egy kicsit is kibillen egyszerre lesz hárpia, kisgyerek, hisztis liba, és a többi. Mint a tinédzserek általában :)))) Én abban hiszek, hogy az ember szóból ért, utána a saját kárán. Mond el neki, hogy nem teheted meg, mert neki még sok időre van szüksége, és próbáld meggyőzni, hogy ez köztetek, főleg az ő korában biztosan nem úgy fog kinézni, és működni ahogyan a filmekben látja. És mond el a veszélyeket is amik rá várnak, ha nem hallgat rád. És azt hiszem a felelősséged itt véget is ér. Legyél okosabb helyette is :)

2014. máj. 19. 17:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Dowd! Pontosan ilyen válaszra vártam... mondhatjátok,hogy nem vagyok érett,de ti sem ha nem bírtok egy értelmes választ adni ;) Amúgymeg ez az úgymond "kislány" egy 16 éves gyerekkel volt együtt,úgyhogy elég furcsa egyéniség.De felfogtam a válaszod és elgondolkodok ezen az eseten..
2014. máj. 19. 17:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Mielőtt bárki azt hinné, a kérdező nem én vagyok! :warning: !!

Tehát, a kérdező nem írta ki ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__568..

2014. máj. 19. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!