Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon fiatal?
Nos ez nehéz kérdés. Ha nem veled jön össze, akkor mással fog. Magadban bizol, másban nem bizhatsz. Nem tudom érted e mire gondolok. Egyszerre amig veled van, addig nem bántja más. Ez gondolom eszedbe jutott.
Másrészt: gyerek. Nagyon. Elsősorban érzelmileg, a pubertás elején. Kettőtök közül neked kell gondolkodni, mert úgy tűnik tud, de valójában nem. Ez az érzelmi viharok kora is, az érettsége nyugodt pillanatában meglehet, de ahogy egy kicsit is kibillen egyszerre lesz hárpia, kisgyerek, hisztis liba, és a többi. Mint a tinédzserek általában :)))) Én abban hiszek, hogy az ember szóból ért, utána a saját kárán. Mond el neki, hogy nem teheted meg, mert neki még sok időre van szüksége, és próbáld meggyőzni, hogy ez köztetek, főleg az ő korában biztosan nem úgy fog kinézni, és működni ahogyan a filmekben látja. És mond el a veszélyeket is amik rá várnak, ha nem hallgat rád. És azt hiszem a felelősséged itt véget is ér. Legyél okosabb helyette is :)
Mielőtt bárki azt hinné, a kérdező nem én vagyok! :warning: !!
Tehát, a kérdező nem írta ki ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__568..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!