Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telefonon közöljem, hogy válni akarok?
Nemrég volt az esküvőnk (márciusban), de válni szeretnék. A férjem viszont külföldön kapott állást és legközelebb csak július elején jön haza.
Addig húzzam a dolgot és tegyek úgy, mintha minden oké lenne, aztán közöljem vele, amikor hazajön?
Vagy mondjam meg telefonon?
Mit tegyek?
Emlékszem a kérdésre, elég sok negatív választ kaptál... megérdemelten.
Legyen benned annyi, hogy személyesen szakítasz, de nem húzod el. Menj ki te.
Jégtánc, egyáltalán nem vagy tisztában az előzményekkel. Nem az első pasival csaltam meg, aki szembejött velem az
hogy nem egy pár hetes, futó viszony miatt akarok elválni...
Eltudnék utazni én is, csak tartok a reakciójától és nem szeretnék ott lenni egyedül, egy tök idegen országban akkor, mert ki tudja, hogy fog reagálni......
Hát te egy szív és lélek nő lehetsz!!!!!
Hozzámész valakihez,miközben mást szeretsz....
Nem mersz a szemébe nézni,hogy oda menj és személyesen meséld el a bonyolult életedet,de szívesen elmondod telefonon neki,hogy ő érezze sz@rul magát egy idegen országban..EGYEDÜL! Hát szép emberi tulajdonságok birtokában vagy!!!!!
"Nem az első pasival csaltam meg, aki szembejött velem az utcán"
akkor hányadikkal? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!