Valaki telefonon zaklat. Most meg van a száma, de nem tudom lekérdezni, mert titkos, rendőrségre meg nem akarok menni. Hogy tudnám kideríteni?
Figyelt kérdés
(70-es szám)
Köszönöm a válaszokat!
20/L
2010. nov. 7. 22:26
1/19 A kérdező kommentje:
A kérdés persze az, hogy a nevét hogyan tudhatnám meg. Ha én hívom, rejtetten is, nem veszi fel senki... :'(
A nevét nem adták ki...
2010. nov. 7. 22:29
2/19 anonim válasza:
honnan tudod hogy az a szám zaklat?
3/19 anonim válasza:
ha gondolod add meg a számot
felhívom én
4/19 A kérdező kommentje:
5-6-szor ez a szám hívott, és nem szólt bele senki. :s
2010. nov. 7. 22:30
5/19 anonim válasza:
hmmm nincs tipped hogy ki lehet volt barát ellenség?
6/19 A kérdező kommentje:
Próbáltam már, a barátom is megpróbálta, mindketten zaklatottak vagyunk már :(. Feljelentést nem akarok tenni egyelőre.
2010. nov. 7. 22:31
7/19 anonim válasza:
hmm másik számról?egébként nem szólnak egyáltalán bele?vagy lihegnek vagy mondanak valamit??
Ám ez hülyeség ha zaklatna rejtetten tenné
9/19 A kérdező kommentje:
Arra gondoltunk, hogy van egy külön száma zaklatásra. Csak úgy, mint rejtett hívásoknál belemotyog valamit a telefonba, néha liheg. Ezt csinálja mióta kiírja a számát. Megpróbáltuk lekérdezni ki ő, nem mondták meg. Többször próbáltuk hívni különböző telefonokról, rejtetten, számmal is, de nem vette fel senki. Éjszaka szokott általában szórakozni.
2010. nov. 7. 22:37
10/19 A kérdező kommentje:
Szóval nem lehet megtudni sehogy se?
2010. nov. 7. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!