Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha a pasitok normálisnak tartaná azt, hogy új lányokat ismer meg, és beszélget velük?
Figyelt kérdés
Alapból sok lány barátja van, akikkel tartja a kapcsolatot, ez nem is akkora probléma..de olyan lányokkal is dumálgat, akiket nemrég ismert meg, és nem érti, hogy ez nekem miért nem tetszik.2014. máj. 19. 11:25
11/13 anonim válasza:
A fene tudja, szerintem érje be veled és ne más nők társaságát keresse. Magánvéleményem, hogy az ilyen ffi/nő csak jobbat keres, viszont társfüggő és hiányérzete van, ha nincs valaki mellette. Nekem ffi létemre elég a párom, nem vágyok más nők társaságára. Nem is értem az itteni hozzászólásokat, annyi vélemény volt már a ffi-nő barátságról és mindig az a vége, hogy az egyik többet akar a másiktól. Akkor, miről is beszélgetünk tulajdonképpen? 37F
12/13 anonim válasza:
Szerintem sem tilos barátkozni. Az, hogy ellenkező neműek, nem jelenti, hogy csak párkeresés céljából állhat szóba velük.
13/13 anonim válasza:
Én azért csak megfordítanám a kérdést, hogy fordított esetben ő hogyan reagálna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!