Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit szólnátok, ha a pasitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok, ha a pasitok normálisnak tartaná azt, hogy új lányokat ismer meg, és beszélget velük?

Figyelt kérdés
Alapból sok lány barátja van, akikkel tartja a kapcsolatot, ez nem is akkora probléma..de olyan lányokkal is dumálgat, akiket nemrég ismert meg, és nem érti, hogy ez nekem miért nem tetszik.
2014. máj. 19. 11:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem örülnék neki. Hol ismer meg ezeket a lányokat?
2014. máj. 19. 11:25
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben nincs semmi rossz...akkor van gond, ha szándékosan ismerkedik melletted olyanokkal, akik bejönnek neki! De az, hogy dumálgat a lányokkal, nem hinném, hogy abnormális lenne...az én pasim tipikusan az a fajta, aki jól néz ki, és tudja is magáról...a nők mindig is körülrajongták, és minden kapcsolatában a féltékenység volt a főszerepben, emiatt értek véget, mert nyomultak rá a csajok, és ő meg aranyosan elbeszélgetett velük, és ezt a volt barátnők nem tudták feldolgozni, és mindig ment a gyanúsítgatás...én nem izélgetem ezzel, megbízom benne és kész...ha tiltanám, biztos, hogy előbb utóbb félremenne csak azért is...ilyen az ember...én nem írom elő neki a szabályokat, tőlem bárhová mehet, és pont emiatt, hogy így állok hozzá, nem vágyik erre, nem jár el úgy sehová...mivel nincs tiltva, így már nem is lenne izgi neki...:) Jaaaa, és tegnap felvetette, hogy költözzünk össze, mert velem szeretne élni...:) Úgyhogy én azt mondom, csak lazán...nem kell rögtön rémeket látni! :)
2014. máj. 19. 11:33
 3/13 anonim ***** válasza:
61%

-Szia

-Szia, te vagy az egyik új kolléganő?

-Igen én, a nevem Erika

-Bocs de nem beszélgethetek veled mert a barátnőm nem engedi.

Így gondoltad?

2014. máj. 19. 11:35
 4/13 anonim ***** válasza:

Semmit. Nem értem miért lenne az baj ha a pasim beszélget más lányokkal is. Én jó partnernek érzem magam/mindent megteszünk egymásért/ addig fölös aggódni ilyen miatt. Ha egy lányt ez nagyon zavar az csak a saját szegénysége mivel annyira is tartja magát hogy valaki más jött-ment miatt otthagyná :)

23/l

2014. máj. 19. 11:35
 5/13 anonim ***** válasza:

#2 gyakorlatilag minden leirt amit érdemes észben tartanod.

Mellesleg nekem is nagyon sok hölgy ismerősöm van, sőt két GYK-s leányzóval már találkoztam is személyesen, és ittunk maláta szirupot (sört), és teát :) Párom tudod mit mondott? Megkérdezte mikor érek haza kb.

2014. máj. 19. 11:46
 6/13 anonim ***** válasza:
Semmit, mert nincs okom féltékenykedni, van elég önbizalmam és nem vagyok börtönőr. ahogy ő sem.
2014. máj. 19. 11:50
 7/13 anonim ***** válasza:
33%
ilyen féltékeny vsajt kb azonnal hagynék ott... egyhez már volt szerencsém, még1szer nem kérnék belõle....
2014. máj. 19. 11:58
 8/13 anonim ***** válasza:
""csajt
2014. máj. 19. 11:58
 9/13 anonim ***** válasza:
83%

Ha a munkahelyen megismer új embereket férfi/nő, azzal semmi probléma. Bár a férjeméknél csak férfiak dolgoznak.

Baráti körben bejön egy új pasi/csaj, és azzal elbeszélget, semmi probléma.

Ha pl felmegy chatre dumálgatni, hülyíteni a népet, semmi probléma. Én is csinálom néha.

Ha viszont chaten vagy társkeresőn dumálgat másik nővel, akivel találkozna is. Ez már nem fér bele nálunk.

És igényünk sincs rá. Hogy vad idegenekkel találkozgassunk.... aki barátunk, ismerősünk, munkatárs stb.. azokkal tartjuk a kapcsolatot. De ennyi.

Remélem értetted a lényegét.

2014. máj. 19. 12:08
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2014. máj. 19. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!