Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy hiányzik, pedig nem is az enyém. Mit csináljak? :- (
Van egy srác, akivel évek óta ismerjük egymást, közvetve együtt dolgoztunk régebben, sokat beszélgettünk, haverkodtunk. Mióta nem dolgozunk együtt, azóta egyre inkább érzem a hiányát. Szoktunk Face-en beszélgetni, néha meredekebb témákról is. Azt hiszem, többet jelent nekem, mint szimpla barát. Mivel rendszeresen keresi a kapcsolatot velem (Face-en), és mindig nagyon kedves ott is, ha véletlenül nagy ritkán személyesen találkozunk, akkor is, ebből azt gondolom, talán én sem vagyok teljesen közömbös a számára.
A bökkenő, hogy mindketten párkapcsolatban élünk.
Ma is beszélgettünk a neten (általános dolgokról), annyira aranyos volt. :-( Gyorsan rövidre zártam a beszélgetést, mert nem akartam kínozni magam. elköszöntem hamar, hogy még dolgoznom kell. De már abban a pillanatban elkezdett hiányozni, ahogy leírtam, hogy szia. :-(
Próbálom elfojtani, de tényleg nagyon hiányzik. Nem tudom, mit akarok tőle.... valójában semmit, mert tudom, hogy nem lehet köztünk soha semmi, yz eszemmel tudom.... de ez a hülye szívem..... :-((((
Miért félsz vele beszélni? Bármilyen kapcsolatnak akkor van értelme ha őszinte.
Ha a párod lenne Ennyire figyelmes, érdeklődő az jó lenne?
Azért félek beszélni vele, mert annyira kevés az a jel, amit utalásnak vehetek, és nagy az esély arra, hogy teljesen félreértem, és csak barátságot akar, semmi mást. Mindent tönkre tennék egy rosszul irányzott kérdéssel. Inkább marad a bizonytalanság és hiányérzet, mint hogy még ennyi kapcsolat se legyen köztünk.
Ha meg esetleg kiderülne, hogy neki sem vagyok közömbös, talán tovább nehezítené a dolgot.... mert szakítani nem akarunk, megcsalni nem akarunk, akkor meg kinek jó, ha tudjuk, hogy vonzódunk egymáshoz, de nem lehet belőle semmi?! Akkor szintén fennáll annak a veszélye, hogy megszakítunk mindenféle kapcsolatot, hogy ne legyen kísértés....
Hjaj.... ha volna két életem... :-)
Kedves 9-es, köszi neked is a tartalmas választ, sok igazság van abban amit írtál. Igen, biztos, hogy én is teszek hozzá azzal, hogy sokat gondolkodom rajta, belebeszélem kicsit magamba ezt az egészet. És nyilván lehet oka ennek az is, hogy hiányzik valami, ami a párkapcsolatomban már nem igazán van meg. Talán a figyelem, vagy az a bizonyos bizsergő érzés. A párom nagyon sokat dolgozik, és elég keveset van velem, olyankor is emészti magát a munkahelyi gondok miatt. Próbálom lelkileg támogatni, és próbálok azon is lenni, hogy kilendítsem ebből az állapotból, és menjünk valahová kikapcsolódni. Ez időnként össze is jön, de aztán visszazuhanunk a mindennapi mókuskerékbe.
Ez a dolog meg belevitt egy kis csillogást a napjaimba :-)
Akkor a csillogáson van a hangsúly nem a pasin.
vedd meg, olvasd el, aztán majd a párod fogja elolvasni :;)
Azért bárki nem alkalmas a "csillogtatásra" sem :-))
Köszi a könyvet, hallottam már erről az elméletről, bár a könyvet nem olvastam. Hát.... a párom lenne az utolsó, aki nekiülne egy ilyen könyvet elolvasni :-) Se ideje nincs rá, meg szerintem badarságnak tartaná az egészet.
Hidd el nézni fog, hogy te mitől változtál ekkorát.
+ valami baj van a kapcsolatotokkal ha valaki más hatással van rád.
Döntse el mennyire vagy fontos neki. Olvas és boldog veled vagy makacs és akkor egy idő után elváltok. Mert sóvárogni,szenvedni senki nem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!