Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy hiányzik, pedig nem is az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy hiányzik, pedig nem is az enyém. Mit csináljak? :- (

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel évek óta ismerjük egymást, közvetve együtt dolgoztunk régebben, sokat beszélgettünk, haverkodtunk. Mióta nem dolgozunk együtt, azóta egyre inkább érzem a hiányát. Szoktunk Face-en beszélgetni, néha meredekebb témákról is. Azt hiszem, többet jelent nekem, mint szimpla barát. Mivel rendszeresen keresi a kapcsolatot velem (Face-en), és mindig nagyon kedves ott is, ha véletlenül nagy ritkán személyesen találkozunk, akkor is, ebből azt gondolom, talán én sem vagyok teljesen közömbös a számára.

A bökkenő, hogy mindketten párkapcsolatban élünk.

Ma is beszélgettünk a neten (általános dolgokról), annyira aranyos volt. :-( Gyorsan rövidre zártam a beszélgetést, mert nem akartam kínozni magam. elköszöntem hamar, hogy még dolgoznom kell. De már abban a pillanatban elkezdett hiányozni, ahogy leírtam, hogy szia. :-(

Próbálom elfojtani, de tényleg nagyon hiányzik. Nem tudom, mit akarok tőle.... valójában semmit, mert tudom, hogy nem lehet köztünk soha semmi, yz eszemmel tudom.... de ez a hülye szívem..... :-((((

2014. máj. 18. 23:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
főzz neki bablevest
2014. máj. 18. 23:53
 2/16 A kérdező kommentje:
kösz a tanácsot
2014. máj. 18. 23:56
 3/16 anonim ***** válasza:
De ha hiányát is érzed,akkor ez már jóval több a részedről,mint barátság és kedvelés. Nem mondhatom,hogy szakíts emiatt,de a mostani párod,ha tudná,mit érezne. Ez azt jelenti,hogy nem tud neked mindent megadni. Lehet,hogy a srác,csak nagyon kedvel téged,mint barát barát,de lehet többet érez ő is szintén. Erről meg kellene győződnöd. Önzőség lehet,de mindenkink a saját boldogsága a legfontosabb. Nagy benned a bizonytalanság,magad se tudod mit szeretnél,viszont szerintem a szíved már rég döntött,s húz valaki felé. Remélem érted...
2014. máj. 19. 00:01
 4/16 anonim ***** válasza:
Úgyis megcsalod a mostani faszid akkor már olyannal akit szeretsz.
2014. máj. 19. 00:02
 5/16 Bence_ ***** válasza:

Beszéld meg vele. Ő mit gondol, hogyan látja?

Utána könyebb lesz kitalálni a megoldást.

2014. máj. 19. 00:05
 6/16 anonim ***** válasza:
ez az persze csaljjon is meg mindenki mindenkit nem tudom hol itt a bonyodalom dugjon mindenki mindenkivel písz meg láv
2014. máj. 19. 00:09
 7/16 A kérdező kommentje:

Kedves 3-as, köszi a választ! Próbálom hessegetni magamtól a gondolatot, hogy ez az érzés mennyivel több, mint barátság.... :-( Nem tudom, hogy mit érez. Kedvelni biztosan kedvel, hisz mindig nagyon kedves. bár ő alapvetően nagyon kedves ember mindenkivel. Keresi velem a kapcsolatot, hívogat néha ide-oda, de nem konkrétan engem, hanem ha mondjuk van egy rendezvény, kérdezi, hogy mi megyünk-e. Tehát véletlenül sem randi.

Majdnem minden nap ír, de ha el is kanyarodik néha egy icipicit flörtbe a beszélgetés, az még teljesen a jóízlés határain innen marad, és inkább nevezném poénkodásnak, mint flörtnek. És ez is nagyon ritkán, szinte véletlenszerűen van. De azt majdnem minden nap megkérdezi, hogy vagyok, milyen napom volt.

Úgy várom a holnapot, és hogy lássam, jött tőle üzenet :-(

A párommal nagyon régóta vagyunk együtt, összetartozunk, nem szeretném elhagyni, sem megcsalni őt. Már nincs az a nagy lángolás, talán soha nem is volt olyan hatalmas szenvedély, de 12 év után talán ez nem is meglepő.

Ő sem független, és kívülről nézve jól megvannak a párjával. Eszembe sem jutna szétválasztani őket!

De mi a fenéért hiányzik ennyire? :-(

2014. máj. 19. 00:11
 8/16 A kérdező kommentje:

De hogy beszéljem meg vele? "Szia, figyelj, akarsz tőlem valamit, csak mert hogy sűrűn írsz és kedves vagy velem?!"

Hát szerintem világgá rohanna :-) Nem akarom elijeszteni magamtól, mert mi van, ha ő csak barátként néz rám, és azért ír sűrűn, mert akkor épp ráér, de a köztes időkben eszébe sem jutok.

Nem szeretnék beégni, hogy én többet gondoltam, míg ő egyáltalán semmit, aztán utána még annyi sem lesz, amennyi most van.

2014. máj. 19. 00:13
 9/16 anonim ***** válasza:

véleményeim külön szedve mert belegabalyodok :SX)

1. szerintem túl agyalod. mármint kicsit elkezdett hiányozni mert jó vele beszélgetni bármi, aztán folyton ezen lovagoltál mígnem szinte beleszerettél, de nem lehet, hogy csak túl agyalod?

2. nemis lenne időd túl agyalni, vagy egyszerűen csak agyalni rajta/rá gondolni, ha a párod mindent megadna neked, vagy bármi,.eszedbe se jutna

3.hány éves vagy? mert 12 év az nagyon hosszú és szép idő, gratulálok:) de ha már nemis vagy vele boldog és tteszem azt huszonéves vagy még, gondolj bele, egész életedet így leélni, hogy valaki más után vágyakozol, vagy hogy nemis vagy szerelmes a párodba(oké szerelemből szeretet, de akkor is hosszú idő áll még elötted)

4. utánajárhatsz igen. mondjuk viccesebb flörtölősebb pillanatban, mikor vidám a hangulat és írtad h néha átmegy gyengébb flörtbe... megkérdezheted, hogy szerinte mi lenne ha egyedül lennél te is meg ő is, és hogy együtt lennéteke. vagy ilyesmi. szóval a hangulaton múlik. ha nincs ilyen hangulat vezesd arra a témát, semmiképpse a "mit ettél ma" után hozd fel:P

hát hirtelen ennyi jutott eszembe x.x

2014. máj. 19. 03:11
 10/16 anonim ***** válasza:
Elmondom, mi lesz. Meg fogod csalni vele a párodat. Ha pedig nem teszed, boldogtalan leszel. Kérdés, hogy fontosabb-e a te boldogságod, mint a párod.
2014. máj. 19. 03:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!