Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogyan tegyem helyre a kapcsolatomat?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel már nem sokára 7 hónapja vagyunk együtt, de az utóbbi időben elég sokat veszekszünk. Mindig van valami hülyeség. Pedig tényleg mikor nincsen semmi akkor annyira jól elvagyunk, hogy ha még nem csinálunk semmit se akkor is elvagyunk. Olyan nem volt még h én unatkoztam volna és ink. ott hagytam volna. Nagyon szerelmes belém. Én is nagyon szeretem. Olyan igazi feleségnek való ő. Úgy érzem, hogy ha nem változnak a veszekedések, akkor lehet h jobb lenne neki nélkülem. Nem tudom, h-h tudnánk megoldani ezt a helyzetet. Segítsetek!? De úgy érzem, hogy ő az igazi, legalábbis ha a szempontokat nézzük mindennek megfelel. Ami rossznak mondható abba mind ellentétek vagyunk. De bármi másban mindenben egyet értünk, 1 az ízlésünk. 18 én pedig 20 éves vagyok. Hétköznap 1 napot találkozunk és a hétvégén vagyunk együtt.(péntek-szombat-vas) Tényleg eddig neki tettem magam úgy oda kapcsolatba, hogy meglepjem mindig valamivel. Meg vele járok el mindenhova, próbálok mindig valami jó programot kitalálni.
2014. máj. 18. 18:19
 1/2 anonim válasza:
Próbáljátok megbeszélni azokat az apróságokat és ne veszekedéssel megoldani. Remélem még sokáig együtt lesztek!
2014. máj. 18. 19:42
 2/2 A kérdező kommentje:
de hogyan kellene kb mind a ketten nem tudjuk h hogyan de akarjuk.
2014. máj. 18. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!