Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van az összes fiúból! (? )
Mindenki csak szórakozik meg játszik a lányokkal
neked mi a véleményedddd????
nekem az a véleményem, hogy nem mindenki.. például én nem játszok a barátnőmmel, csak társasjátékokat és néha UNO-t. Szórakozni meg mindig szórakozok vele, azért vagyunk még együtt.
Kicsit bővebben is kifejthetted volna a kérdésedet. De gondolom mire értetted és még mindig az a válasz, hogy nem minden fiú ilyen mocsadék, csak te ilyen szerencsés vagy, hogy azokat fogod ki.
abban egyetértünk, hogy elegünk van az összes pasiból :)
de én mindig olyanokkal akadok össze, akik rám tapadnak, hisztiznek ha nem írok egy napig... most komolyan, nekem pasi kell, nem egy barátnő! olyan aki férfi és akire felnézhetek, ne alázkodjon már meg :((
Khm, csaj vagyok. Velem nem sok pasi mer szórakozni, aki meg megtette (kevés az ilyen) azt elküldtem min. a qrva anyjába. Egyébként meg én játszom a pasikkal :D
17/L
A csajoknak a fiúkból van elegük, a fiúknak meg a lányokból.
Hogy az istenbe keverednek folyton össze????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!