Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elegem van az összes fiúból! (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van az összes fiúból! (? )

Figyelt kérdés

Mindenki csak szórakozik meg játszik a lányokkal

neked mi a véleményedddd????

2009. dec. 28. 22:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
48%
az, hogy ha ennyire eleged van belőlük, akkor ne foglalkozz velük, és szüneteltesd őket egy kicsit. ne egy napig... esetleg viselkedj máshoz, mert lehet, hogy nem véletlenül csak az ilyen fiúk találnak meg.
2009. dec. 28. 22:45
 2/18 anonim ***** válasza:
92%

nekem az a véleményem, hogy nem mindenki.. például én nem játszok a barátnőmmel, csak társasjátékokat és néha UNO-t. Szórakozni meg mindig szórakozok vele, azért vagyunk még együtt.

Kicsit bővebben is kifejthetted volna a kérdésedet. De gondolom mire értetted és még mindig az a válasz, hogy nem minden fiú ilyen mocsadék, csak te ilyen szerencsés vagy, hogy azokat fogod ki.

2009. dec. 28. 22:49
 3/18 anonim ***** válasza:
61%

abban egyetértünk, hogy elegünk van az összes pasiból :)

de én mindig olyanokkal akadok össze, akik rám tapadnak, hisztiznek ha nem írok egy napig... most komolyan, nekem pasi kell, nem egy barátnő! olyan aki férfi és akire felnézhetek, ne alázkodjon már meg :((

2009. dec. 28. 22:49
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
ha így látod az összes férfit, akkor ezt is fogod elvárni tőlük és meg is kapod. ha ezt gondolod igazad lesz. Ne skatulyázz be minden férfit parasztnak mert akkor te is bele kerülsz a khurva skatulyába
2009. dec. 28. 22:50
 5/18 anonim ***** válasza:
60%

Khm, csaj vagyok. Velem nem sok pasi mer szórakozni, aki meg megtette (kevés az ilyen) azt elküldtem min. a qrva anyjába. Egyébként meg én játszom a pasikkal :D

17/L

2009. dec. 28. 23:01
 6/18 anonim ***** válasza:
79%
Énis most így érzek mert kis naív voltam. Hagytam magam és elvakított a szerelem most erre vissza gondolva én is így voltam vele de mostmár csak nnéha van ilyen érzésem :)
2009. dec. 28. 23:32
 7/18 anonim ***** válasza:
79%
nekem is ilyen érzésem van. de reménykedek. :S
2009. dec. 28. 23:37
 8/18 anonim ***** válasza:

A csajoknak a fiúkból van elegük, a fiúknak meg a lányokból.

Hogy az istenbe keverednek folyton össze????????????

2009. dec. 28. 23:44
 9/18 anonim ***** válasza:
73%
hú énis olyan barátnőt szeretnék , mint a 23:01-es :D
2009. dec. 29. 02:20
 10/18 anonim ***** válasza:
88%
csak azokkal akik hajlamosak rá hogy kicsesszenek velük
2009. dec. 29. 03:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!