Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Visszautasítanál valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszautasítanál valakit azért, mert sokat bulizik?

Figyelt kérdés
Tetszik a lány/fiú, jól néz ki, normális értékekkel rendelkezik, értelmes, humoros és kedves, jól érzed vele magad, de sokat bulizik. Visszautasítanád ezért?
2014. máj. 18. 15:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem,mert én is sokat bulizom :D 18L
2014. máj. 18. 15:33
 2/11 Költőnő? ***** válasza:
nem.
2014. máj. 18. 15:34
 3/11 anonim ***** válasza:

Én igen, mert ez nem működne hosszú távon. Volt már egy ilyen kapcsolatom és az agyamra ment. Ez a lány heti két-három alkalommal tűnt el éjszakákra úgy is, hogy együtt éltünk már. Szerintem ez nem normális...

Jó, az is igaz, hogy az értékrendünk sem igazán egyezett.

2014. máj. 18. 15:35
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem.

Mennénk ketten bulizni. :D

2014. máj. 18. 15:37
 5/11 Mr. Truth ***** válasza:
100%
Visszautasitanám... Mert azt jelenti hogy keveset dolgozik és igy pasiként sokat kellene fizetnem.... Nem vagyok spur de nem pálya az ha egy hetet dolgozok azért a pénzért amit ő elbulizik egy szombat este alatt. Nem tud bánni a pénzzel igy nem lehet vele hosszutávon tervezni.. Nekem nincs bajom a bulikkal most is másnapos vagyok de van egy határ amit sosem lépek át... És ha a nő átlépi akkor nem mellettem a helye.
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, visszautasítanám.
 7/11 anonim ***** válasza:

Egyikőnk sem volt bulizós fajta, de jött az egyetem és a barátnőmnek megtetszett a dolog és azóta (azt hiszem) szokott járni néha.

Emiatt úgy éreztem, hogy átver és unalmasnak tart (mert hogy nélkülem tök jól bulizik) és elvileg úgy megsértettem, hogy "kiszeretett" belőlem.

Persze nem ez volt a fő ok, ez inkább a végső dolog.

Tehát vagy tűrd és kívánj neki jó szórakozást vagy inkább hagyjátok egymást, ha ebben nem egyeztek.

2014. máj. 18. 15:40
 8/11 A kérdező kommentje:
Akkor elképzelhető, hogy ezért lép le látszólag minden ok nélkül sok fiú, még mielőtt összejönnénk? Ugyanis minden klappol, azt hiszem sínen vagyunk, és egyszer csak vagy teljesen felszívódik, és nem látom többé, és/vagy jön a pofon, hogy kiteszi facebookra, hogy kapcsolatban van XY-nal. Egy ismerősöm gondolkodtatott el, aki azt mondta, hogy "nem érzik biztonságban magukat", mert bármikor lecsaphatnak a kezéről. Pedig ha komoly kapcsolatom lenne, nyilván sokkal ritkábban járnék el, vagy nélküle nem is.
2014. máj. 18. 15:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire sokat. Ha hetente 3-szor bulizik, akkor igen, ha hetente max 1, akkor attól függ, hogy mennyire illünk össze... Én is szívesen elmegyek vele heti 1-szer.
2014. máj. 18. 15:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Amennyiben a bulizásban nincsen benne az össze-vissza kefélés akárkikkel, akkor nem.
2014. máj. 18. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!