Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti elfogadjátok ha a barátotok nélkületek bulizik?
Véletlenül tudtam meg ,hogy mit fog csinálni a hétvégén. Pontosabban discoba is fog menni. És azt is tudom,hogy engem nem fog meghívni,de más lányt se akar hívni. A barátaival lesz gondolom,csak nem vagyol tisztába vele,hogy milyen is egy disco,mert még sose voltam. Lehet nem kéne féltékenykednem
De ...:/ az is zavar,hogy úgyse fogja elmindani
Miért nem fog téged meghívni?
A fiútól függ, hogy zavar-e. ;) ha tényleg bízom benne, akkor menjen csak. De azt azért elvárom, hogy megkérdezze, hogy vele mennék-e. :D Max nemet mondok.
Elfogadom-e? Persze, sőt még biztatom is. Ahogy nekem szükségem van a csajos kikapcsolódós estékre úgy van szüksége neki is a pasis estékre. Ez teljesen normális dolog, nem vagyok az anyja, hogy korlátozzam. Mi valljuk a mindenki magából indul ki dolgot, szóval teljes lelkinyugalommal engedjük el a másikat szórakozni.
20/L -> 4 éves párkapcsolat.
Eléggé felfújod a dolgot, jelenleg úgy tűnik, semmi okod féltékenykedni. Természetes, hogy nem lógunk éjjel-nappal egymás nyakán, és néha külön-külön is szórakozunk. Amíg ez nem megy az együttlétek rovására, addig nincs ezzel semmi gond, és felesleges rajta hisztizned.
Az viszont érdekes, hogy "véletlenül tudtad meg", mit csinál a hétvégén. Nincs nálunk sem szülői jellegű számonkérés egymáson a párommal, de mi mindig elmeséljük egymásnak, milyen programunk van. Fasza lehet a kapcsolatotok.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!