Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Dühkitöréseket hogyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dühkitöréseket hogyan lehet kezelni vagy elfogadni párkapcsolatban? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A párom egy nagyon kedves, érzelmes, értelmes srác, imádom is érte, nagyon bújós, szeretni való, csupa szív ember.

De ha leül játszani egy bizonyos játékkal és a csapattársai bénák, akkor üvölt, csapkod és ez megrémiszt. De úgy igazán. Korábban már beszéltünk erről és biztosított afelől, hogy velem soha nem beszélne így, soha nem lenne velem ilyen, de valahogy ez rémisztő a számomra. Nem tilthatom le a játékról, nem vagyok az anyja, azt csinál, amit akar, de valahol nem az lenne a normális, hogy figyelembe vesz engem is?

Nem tudom mit csináljak, lehet csak túlreagálom ezt az egészet...

2014. máj. 18. 12:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Amíg nem veled üvöltözik addig nincs gond szerintem.
2014. máj. 18. 12:19
 2/8 anonim ***** válasza:
(1es vagyok) Kiegészíteném még anyival magam, hogy még mindig jobb hogy ott/úgy adja le a feszültséget.
2014. máj. 18. 12:22
 3/8 Költőnő? ***** válasza:
Túlreagálod.
2014. máj. 18. 12:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez semmi egyéb csak feszültség levezetés. Olyan amikor én vezetek és mindenki béna csak én nem és mindenkit szidok.

Arra ügyelj, hogy veled szembe ne engedje meg. Nyilván ha sok időt lesztek együtt, vagy sok ideig, akkor be fog próbálkozni, de ne hagyd, hogy veled kiabáljon.

Én is ilyen vagyok.

2014. máj. 18. 12:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok. Bár a csapkodásról már jó pár éve leszoktam, néha még most is sikerül egy.

Ettől függetlenül még akkor sem csapkodtam meg a volt barátnőmet, amikor megtudtam, hogy sok emberrel megcsalt és bőven megérdemelte volna. Sőt, még csak nem is emeltem fel a hangomat.

Az csak egy játék és igen, szerintem túlreagálod; bár tény, hogy ő is visszavehetne, ha tudja, hogy zavar téged.

2014. máj. 18. 12:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha egy gyerek, vagy kiskutya, vagy csak másik ember lát egy ilyen őrjöngő valakit, hiába nem bántja őket, tartani fognak tőle, és nem akarnak majd velük egy közösségben lenni.

Ez megijeszt mindenkit, mert ott van a lehetőség, hogy konfliktushelyzetben előjön majd ez később.

2014. máj. 18. 12:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagy valószínűséggel tényleg túlreagálom. Igazából pont egy ilyen után írtam ki a kérdést. A headsetet hozzávágta az asztalhoz, őrjöngött, majd kiment és vissza. Én meg kihúztam az erkélyre elszívni még egy cigit. Iszonyú rémisztő. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy velem soha soha soha nem beszélne így, de ilyenkor nem tudom mit csináljak. A családomban gyakori volt az ilyen meg az is, hogy én is kaptam fiatalabb koromban és lehet ezért van bennem ilyenkor ez a félelemérzet. Azért köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld pacsi.
2014. máj. 18. 12:43
 8/8 Költőnő? ***** válasza:

Akkor persze h érzékenyen érint. Neki viszont vhol le kell vezetnie a stresszt. Javaslom, hallgass ilyenkor fülessel zenét és ignoráld. Őt pedig meg lehet kérni h icipicit fogja vissza magát.

Így vhol mketten figyelembe vagytok véve.

2014. máj. 18. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!