Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány, elhanyagolt, párkapcsolatban élő férfi van itt?
Figyelt kérdés
Az előbb olvastam ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Gondoltam az esélyegyenlőség jegyében kiírom ezt a kérdést.
Kérem, hogy azon férfiak írjanak ide lehetőleg csak, akik kapcsolatban vagy házasságban vannak, de mégis elhanyagolja őket a párjuk.
Kérném, hogy a korukat is legyenek szívesek megírni, és röviden, hogy mi a probléma konkrétan.
Köszönöm.
2014. máj. 7. 00:01
1/4 anonim válasza:
Utoljára tegnap szopott le az asszony. Én ebbe beleőrülök.
2/4 anonim válasza:
17 vagyok fiu
több mint 2éves kapcsolatom van/volt
mára már kb csak het egyszer találkozunk azt is csak a szex miat.. ez megromlott mert párszor megcsalt..
3/4 anonim válasza:
Ez nem nemi kérdés, nem kéne erre kihegyezni. Vannak EMBEREK (nők és férfiak), akiket nem érdekel a párjuk, csak önmagukat szeretik, a saját értékrendjüket és igényszintjüket akarják ráerőltetni a másik félre, alkalmazkodásra képtelenek. (Alapvetően nárcisztikus vonások ezek.) Teljesen mindegy, hogy nő, vagy férfi: a másik fél bizony kegyetlenül szenved és ez a lényeg! Nem az, hogy milyen nemű az elhanyagoló.
4/4 anonim válasza:
Az a 17 éves fiú, akinek már két éve párkapcsolata van, nem mondom, jó korán kezdte, és jó korán bele is fásult! Miért vagytok akkor együtt? De nem ez volt a kérdés, hanem az, hogy elhagyatottan, magányosan élő férfiak vannak párkapcsolaton (házasságon) belül is, mert a nők, ha már megszerezték a férfit, sőt, gyereket "csinált" nekik, akkor már nem érdekesek. Én nagyon elítélem ezt. És a férfiakat arra biztatom, hogy ne a "farkuk" után menjenek, hanem a szívük után. Csak olyan nőkkel kezdjenek, akikkel kölcsönösen(!!) szerelmesek egymásba, különben semmit nem ér az egész. Vagy ha már ilyenné vált a házassága valakinek, akkor próbáljon kilépni belőle, és új, igazi kapcsolatot keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!