Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónapja járok a barátnőmmel, szeretem őt, de nem érzem a lobogó szerelmet. Lehet, hogy idővel felerősödik ez az érzés?
Figyelt kérdés
Azt hiszem, érzelmileg nem vagyok könnyű eset, és több idő kell ahhoz, hogy beleszeressek, de mégis félek, hogy ez nem fog bekövetkezni. Még nem feküdtünk le. Kérlek, adjatok tanácsot, hogy mit tegyek, hogy még jobban szeressem, mert ő megérdemli! Egy 17 éves srác2008. júl. 29. 00:25
1/5 anonim válasza:
Kb velem is ez van mint veled, csak annyi hogy én 19 vagyok, szerintem idővel jobban belészeretsz, legalább is velem volt már így, ha meg nem akkor úgysem maradok tovább az illetővel.
2/5 anonim válasza:
Szerintem az elején is érezned kéne a szerelmet...Mert ezt nem idővel szokták előcsalogatni...Az más ha elkezdesz barátkozni egy lánnyal, akit korábban is ismertél, és idővel beleszeretsz, dehát ti már jártok. Megértem h szereted nagyon, de ha ez tényleg nem szerelem, akkor viszont azt nem érdemli meg, h hazugságban éljene. Nem egy embert ismerek , aki imádta azt, akivel járt, sőt ismerek olyat aki 2 éve él így.
3/5 anonim válasza:
Velem is így volt de én lány vagyok.amikor össze jöttem a barátommal ő egyből belémszeretett de én csak 3-4 hónappal később sikerült belészeretnem.
Meghát eléggé fura is volt a helyzet meg nehéz is volt belészeretnem mert előtte még egy pasit sem szerettem.Régebben még a barátnőmmel a pasizós korszakunkat éltük és hát nem is akartam még komoly kapcsolatot de őt sem akartam eleinte megbántani aztán később belészerettem és most kb. 1 éve eggyütt vagyunk :)
4/5 anonim válasza:
Hát sztem majd később jön elő a szerelem az előző barátomnaál ugyan ez volt!1 évig jártunk de csk3,5 hónap után szerettem bele!igaz tettszett a pasi meg minden de végül is beleszereettem
5/5 anonim válasza:
Szerintem ne is feküdj le vele, míg nem érzel valami pluszt :) Ha meg tudod is magadról, hogy több idő kell neked egy kapcsolatban a fellobbanáshoz, akkor egyelőre nincs miért félned. Ismerkedjetek, legyél vele figyelmes, és ha már biztonságban érzed magad mellette, akkor szerelmes is lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!