Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kell mondani egy új kapcsolatban, hogy mennyi partnerünk volt?
Ugye ismerkedünk stb, és a lány megkérdezné, hogy "Mennyi barátnőd volt és miért lett vége? Mennyi nővel feküdtél le?"
Illő ilyesmit megkérdezni amúgy nő meg férfi részéről? És muszáj válaszolni? És, ha azt mondom nem akarok a múltról beszélni, mert te vagy a fontos?
Ezek a dolgok, hogy működnek?
Köszi a válaszokat!
26F
# 21/22
Na ezt még egyszer és lehetőleg magyarul!
NEM-NEM-NEM kell elmondani. Sőt!!! Engem kifejezetten irritál, ha a párom exe szóba kerül. Nem is értem, ez egyeseknek miért olyan fontos. Az már a múlt, semmi jelentősége. Mit számít??? A jelen és a jövő a lényeg, életünk során folyamatosan változunk.
Mondom ezt úgy, hogy a eddig 2 komoly kapcsolatom volt a mostani előtt, és már 10 éve vagyunk együtt, ebből 4 éve házasok...
Ja, és én vagyok a nő.
Én meg azt tudom nehezen megérteni, ha valakit irritál a másik múltja. Nem feltétlenül a múlt alapján kell megítélni valakit, hiszen az emberek változhatnak és két kapcsolat sem egyforma. De mindenkinek van múltja és igenis van jelentősége, mert ezekből a tapasztalatokból épült fel a jelene.
Nekem egy meghitt és őszinte kapcsolathoz hozzátartozik, hogy ismerjük egymás múltját is. Semmi irritálót nem érzek abban, hogy volt a férjemnek régebben másokkal is kapcsolata, sőt van olyan volt barátnője, akit kifejezetten kedvelek.
De hát gondolom, ezt ki így érzi, ki úgy.
(Mi 5 éve vagyunk házasak)
Én is a 25-ös válaszadóval értek egyet! Én igenis szeretem tudni a Párom múltját: hány barátnője volt? mennyi ideig? miért mentek szét? stb.
Szerintem fontos ahhoz, hogy megismerjük a másikat és egy igazi őszinte kapcsolathoz ez igenis hozzátartozik. Ha valaki nem akarja a partnere múltját meghallgatni, megérteni az sosem fogja megismerni a másikat. Ez nekem úgy jönne le, mintha menekülne előlem...
Párom is tud az én exeimről, én is az övéiről, számomra ez a normális. Persze azért nem kell túlságosan részletekbe bocsátkozni pl. milyen volt a szex a volt partnereinkkel? El lehet mondani ezeket is, ha KÉSŐBB szóba jön, de az első 1 évben én biztos nem kérdezgetnék/beszélgetnék ilyenekről olyan emberrel akibe tényleg szerelmes vagyok. Én 3 éve vagyok együtt a Párommal és mi már mindent tudunk egymásról. Még olyan dolgokat is, amiket soha senkinek nem mondunk el, mert nem tartozik másra, de egymásban megbízunk & ennek örülök nagyon. :)
Volt egy barátom, gyakorlatilag 2 évig voltunk együtt és ő sose mesélt az előző barátnőiről, pedig állítólag volt 1-2 lány, de kerülte a témát mindig és engem ez zavart.. (visszagondolva nem is vagyok benne biztos, hogy nem volt szűz..de ezt csak ő tudhatja), plusz azért voltak ezen kívül is olyan dolgok, amiket nem mondott el és az ő oldaláról nem tartottam őszintének a kapcsolatunkat sose, szét is mentünk, mert nem voltunk egy hullámhosszon.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!