Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég érdekes kérdés lesz, de akkor is. Szal ha én 22 vagyok, a pasi meg most lesz 18, akkor az nagyon gáz?
ha 21 éves létedre felteszed ezt a kérdést, akkor feltehetően nem vagy elég komoly a korodhoz képest, tehát nyugodtan járj vele.
22f
Csatlakozom az előttem szólóhoz.Neki nem gáz, neked sem az.Ha esetleg nem vársz egy teljes mértékig tapasztalt "Úr"-ra
Ha úgy érzed egyet értetek sok mindenben, és nem zavar az ő viselkedése, gondolkodása, akkor mindenképpen megér egy próbát:)
22 évesen te sem vagy valami érett ha itt kérdezgeted, hogy gáz-e!? Ha neked tetszik akkor nem tök mindegy, hogy ki mit mond!?
23/F
Én is ilyesmi helyzetben vagyok.De ha valójában nem nézel ki annyinak mint amennyi vagy akkor miért ne ?
Gondolom nem vele szeretnéd leélni az életed?De ha igen akkoris próbáld meg!
Én nagyon nem szeretem az idősebb pasikat.
Aki pedig lecikiz érte kakilj rá.......foglalkozzon magával ;) hülye bunkók :@
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!