Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti megkörnyékeznétek egy olyan egyedülálló nőt, akit intelligensnek, szépnek tartotok, és nagyon sok férfi "küzd a kegyeiért"?
Az esélytelenek nyugalmával indulnék!
Mint mindig...
Én úgy vagyok ezzel, hogy többet érek náluk, sokkal többet.
Soha nem kicsinyítem le magam. Néha mondjuk bazinagy az egom, dehát az belefér.
Nem.
Én eleve csak dumálni szoktam a lányokkal, flörtölni, aztán ha ő is viszonozza, akkor szoktam nyomulni. Nálam még az se nyerő, hogy nyomuljak olyanra aki nem viszonozza amit adok.
Persze, ha okos is meg szép is. Nyilván nem engem választ, de okos nőkkel mindig szívesen beszélgetek, függetlenül a külsejüktől. Aztán max. jókat nevetünk vagy barátok leszünk. De sok okos nő férfiban is okost keres, szóval nekik nincs annyi opciójuk, és érdekelhetem.
Ha meg csak szép, akkor fölösleges nála próbálkozni, mert úgyis a legmagasabb vagy a leggazdagabb férfit választja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!