Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam. Mit tegyek?
Nyugodtan lepontozhattok kedves fiúk! Rengetegen közületek úgysem jobb a kérdezőnél, sőt... De tisztelet a kivételnek.
Kedves kérdező! Én sem ítéllek el. Ami történt, megtörtént. Megbántad, ésez jó. Mindenki követ el szörnyűségeket.
Ne mondd el a fiúnak, szerintem. Azért, mert kégjobban rá fog görcsölni a szexre, nagyobb kudarcnak fogja megélni. Esetleg próbálkozzatok fokozatosan, ne akarj rögtön rámászni. Sőt. Ne is akarj egyáltalán. Csináld neki te, de ne várj viszonzást. Szép lassan lehet, sikerülni fog. De ahhoz rendszeresen kell intim helyzetbe kerülnötök, nem havonta, kéthavonta.
Ha pedig nagyon nagy a baj, akkor esetleg menjetek el szexológushoz, pszichológushoz, orvoshoz. Szervi vagy lelki okai lehetnek ennek, ki kellene derítenetek minél hamarabb.
16: Ez egyrészről érthető.
De:
1. Több mint valószínű, hogy a gyerek még szűz teljesítési kényszer alatt, így teljesen elnézhető.
2. Ne nevezze már a csaj a szerelmének, mikor néhány kudarc után már futott is más f.a.szára táncolni.
Attól hogy nem mondod, el attól még simán kiderülhet. Az pedig még csúnyább szakítás lesz.
Meg egyébként is: nem mardos a lelkiismeret?!
akarom mondani:
Nem mardos a lelkiismeret, hogy azt az embert veszed hülyére és hazudsz a szemébe, akit _állítólag_ szeretsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!