Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én 14 vagyok, a barátom 21...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 14 vagyok, a barátom 21 lesz. Szerintetek ez így okés?

Figyelt kérdés

Kib__szottul szeretem, meg minden.Ne gondoljatok semmi rosszra, max akkor feküdnék le vele, ha lennék legalább 16.De nem is siettet sehova.

Tudom, mekkora idióta vagyok, hogy nem a korosztályomból választok valakit, dehát őt szeretem.(:

Mondták páran, hogy hagyjam ott a fenébe, mert úgyis elhagy, de nem tudom mi legyen.Képtelen lennék vele szakítani.:(

Szerintetek mi legyen?

(Ha nem tudsz rá normálisan válaszolni, kérlek ne is válaszolj rá.)

2014. máj. 16. 18:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem néz ki jól, valószínűleg a korosztályában nem tud hódítani, marad neki egy kislány.

24 éves korodban nem lenne baj ekkora korkülönbség, de most még 2-3 év is sokat jelenthet. Gondolj bele: te legnagyobb problémád, hogy dolgozat van és még felelésre kell tanulni. Neki jó esetben az a legnagyobb problémája, hogy egyetemre jár/OKJ-t végez/dolgozik. Nem egy súlycsoport. Te nagyon nem tudod az ő gondjait megérteni.

Ha nekem egy 21 éves fiú ismerősöm egy 14 évessel járna, soha többet nem beszélnék vele, mert akkor ott valami nincs rendben. Te még fiatal vagy, nem baj, hogy van párkapcsolatod, felfedezed a világot, de egy 21 éves felnőtt ebben nem tud részt venni.

Nem hiszem, hogy hosszútávú lenne a kapcsolatotok, egészséges 21 éves férfinak szüksége van rendszeres szexre, komoly érzelmekre. Neked meg kézen fogva fagyizásra.

2014. máj. 16. 19:12
 12/20 anonim ***** válasza:
48%
Én is ronda huszonéves vagyok, de még a tinik is rondának tartanak, szóval nehogy azt higyjétek, hogy sokkal könnyebb felszedni egy tini lányt, mint egy vén tyúkot!
2014. máj. 16. 19:18
 13/20 anonim ***** válasza:

A párod hebofil, és ha ezt te elfogadod, akkor minden oké.

Nézd meg ezt a filmet a barátoddal:

Are All Men Pedophiles?

2014. máj. 16. 19:19
 14/20 anonim ***** válasza:
A hatodik válaszolónak mekkora nagy igaza van!
2014. máj. 16. 19:23
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem,ez így nagyon nincs rendben.A barátodnak vagy van valami gondja nyaktól felfele,vagy csúnyán kihasznál,vagy mindkettő.Nem normális és nem egészséges,hogy a saját korosztályából nem bír egy lányt sem felszedni.Téged anyám úgy kihasználnak,mint a szél.
2014. máj. 16. 19:32
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem okés. Ez az én szememben pedofília. Egy 14 éves még gyerek, főleg egy 21 éveshez. Gyönyörű, hogy a szüleid nem szólnak erre semmit.
2014. máj. 16. 19:52
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha ezt tovább csináljátok akkor a pasit feljelenti valaki és a börtönbe meg leszúrják a WC-ben, mert pedofil.
2014. máj. 16. 19:55
 18/20 A kérdező kommentje:

#8as

Nem, nem használt ki...még.

2014. máj. 16. 20:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Én nem ítéllek el, de valahogy nem is hiszem hogy hosszú kapcsolat lesz.
2014. máj. 16. 20:57
 20/20 anonim ***** válasza:

ott az a "MÉG" ha bármi szexuálisat akar tölet akár egy közös zuhany is már annak a jele hogy kihasznál téged mert vele egykorút nem tud szerezni

NE HAGYD

2014. máj. 17. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!