Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai férfiak miért nem tisztelik a nőket? Miért tekintik tárgynak a nőket, mint akiknek nincsenek érzéseik?
Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 18:36
1/14 anonim válasza:
Ha szabad kérdeznem, ezt melyik filmben láttad?
2/14 A kérdező kommentje:
Nem filmben láttam, ha nem tapasztaltam a saját bőrömön.
2014. máj. 16. 18:38
3/14 anonim válasza:
Mert ők ugyanezt hiszik a nőkről, és ezzel a viselkedésformával próbálják kivédeni hogy lelkileg sérüljenek.
4/14 anonim válasza:
Mert a nők lenézik azokat a férfiakat akik tisztelnék őket, az nekik nem vagány, nem rosszfiús.
Ha most idejönne egy lovag a viktoriánus korból és látná milyenek a fiatal huszonéves lányok akkor valószínű inkább beledőlne a kardjába kiábrándultságában.
5/14 anonim válasza:
Akkor te nagyon rossz helyen keresgélsz.
6/14 anonim válasza:
"A mai férfiak"
Emlékezz csak vissza, mi volt annakidején'.
7/14 anonim válasza:
régen is ilyenek voltak az emberek, mert az ember mindig ember marad bármely korban él csak akkor volt egy családmodell, amit sokan követtek. ennyi
8/14 anonim válasza:
Neked jönnek be a bunkók, különben nem tapasztalnád ezt. Nekem eddig az a 2-3 srác akik bejöttek, mind rendes, kedves fiúk voltak, ahogyan a barátom is az, nem ismertem még közelebbről olyan férfit aki tárgynak akart volna tekinteni. Aki olyan ahhoz nem vonzódom, nincs bennük semmi olyan érték ami vonzó lenne.
9/14 anonim válasza:
Azért ne általánosítsunk, én pl nem így tekintek a lányokra. Az, hogy te a kigyúrt szépfiúkat szereted, akik minden nap más csajjal dugnak, arról nem a többi férfi/ fiú tehet.
10/14 anonim válasza:
hhaha el tudom képzelni a kérdező milyen menő alfaköcsöggel jött össze XD szánalmasak a ami lányok csak a külső és a pénz minden érzelem, szeretet felett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!