Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai férfiak miért nem tisztelik a nőket? Miért tekintik tárgynak a nőket, mint akiknek nincsenek érzéseik?

Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 18:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha szabad kérdeznem, ezt melyik filmben láttad?
2014. máj. 16. 18:37
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem filmben láttam, ha nem tapasztaltam a saját bőrömön.
2014. máj. 16. 18:38
 3/14 anonim ***** válasza:
Mert ők ugyanezt hiszik a nőkről, és ezzel a viselkedésformával próbálják kivédeni hogy lelkileg sérüljenek.
2014. máj. 16. 18:40
 4/14 anonim ***** válasza:
94%

Mert a nők lenézik azokat a férfiakat akik tisztelnék őket, az nekik nem vagány, nem rosszfiús.

Ha most idejönne egy lovag a viktoriánus korból és látná milyenek a fiatal huszonéves lányok akkor valószínű inkább beledőlne a kardjába kiábrándultságában.

2014. máj. 16. 18:41
 5/14 anonim ***** válasza:
Akkor te nagyon rossz helyen keresgélsz.
2014. máj. 16. 18:41
 6/14 anonim ***** válasza:

"A mai férfiak"

Emlékezz csak vissza, mi volt annakidején'.

2014. máj. 16. 18:44
 7/14 anonim ***** válasza:
régen is ilyenek voltak az emberek, mert az ember mindig ember marad bármely korban él csak akkor volt egy családmodell, amit sokan követtek. ennyi
2014. máj. 16. 18:46
 8/14 anonim ***** válasza:
Neked jönnek be a bunkók, különben nem tapasztalnád ezt. Nekem eddig az a 2-3 srác akik bejöttek, mind rendes, kedves fiúk voltak, ahogyan a barátom is az, nem ismertem még közelebbről olyan férfit aki tárgynak akart volna tekinteni. Aki olyan ahhoz nem vonzódom, nincs bennük semmi olyan érték ami vonzó lenne.
2014. máj. 16. 18:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Azért ne általánosítsunk, én pl nem így tekintek a lányokra. Az, hogy te a kigyúrt szépfiúkat szereted, akik minden nap más csajjal dugnak, arról nem a többi férfi/ fiú tehet.
2014. máj. 16. 18:57
 10/14 anonim ***** válasza:
hhaha el tudom képzelni a kérdező milyen menő alfaköcsöggel jött össze XD szánalmasak a ami lányok csak a külső és a pénz minden érzelem, szeretet felett!
2014. máj. 16. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!