Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gondot okoz egy nőnek, ha a férfinak nincsenek barátai. Nincs baráti köre?
Vagy ez azért viszonylag ritka a nőknél?
Mert volt egy lány aki emiatt szakított velem, miután megismert, hogy nincs baráti kör, és csak mindig kettesben vannak programok, meg h mindig csak az ő barátaival vagyunk és emiatt elég lenéző volt.
Nincs gondom a szórakozással vagy azzal h merrefelé menjünk stb, csak ezt utóbbi években már csak kettesben barátnővel tudom megoldani.
Már minden barátomnak gyermeke lett, családja, sokan elköltöztek, másfajta társaságba kerültek, de leginkább rá sem érnek már.
29/f
Hát ha azért nincsenek mert:
- eltette őket láb alól
- olyan büdös hogy nem maradnak meg mellette
- épp börtönben van
Akkor az... GOND!!! NAGYGOND!!! OMG!!!
De amúgy meg nem
Engem egyáltalán nem zavarna.
19/L
Ez nem hiszem, hogy gond lenne.
sok olyan nőt ismerek ebben a korosztályban aki szintén ilyen problémákkal küzd, mert sok barátnőjüknek elkelt már a kezük és babájuk született. és elköltöztek...ésatöbbi.
Amúgy én is hasonlóképpen vagyok.
De szerintem ez egy hüle pics***a volt.
dübörögjön. Nem a csajozással van gond, hanem ezzel, hogy ehhez hogyan állnak.
mert 4 évvel ezelőtt még minden más volt amikor közösen jártunk el szórakozni ismerkedni.
de mindegy nem rinyálásként írtam csak kérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!