Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a gondolatmenetről?
Figyelt kérdés
"a nők baja alapvetően más mint a miénk. nekik az a gondjuk, hogy NEM A MEGFELELŐ (értsd, jóképű, számukra tetsző) JÖN.
ezért nem tudom sajnálni az egyedül maradó nőket. náluk is van próbálkozás, de elhajtják az ürgéket, mert nem szőke hercegek.
kb mint mikor megkérdezel 1 munkanélkülit, h miért nincs állása, s azt feleli, h elege van abból, hogy hetente becsönget hozzá (mindig más) valaki allásajánlattal, de neki nem kell 80 nettós állás....."
2014. máj. 16. 18:31
2/5 anonim válasza:
Miért kellene olyannal járnia, akivel nem akar? Te talán bárkivel összejössz?
4/5 anonim válasza:
Mi ezzel a probléma? Miért kéne elfogadni azt ami nem tetszik, akár férfiről / nőről vagy munkáról, vagy bármiről van szó...? Lehet várni amíg jön egy megfelelő ember, vagy munka, vagy bármi.
5/5 anonim válasza:
Ezt tudjuk mi is.
Én speciel, egyet is értek vele, fiúként én sem jönnék össze valami nyomi csajjal aki nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!