Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha a párotok egy bulin nagyon hangosan és csúnyán énekel, ezzel lejáratva titeket, mit csináltok?
Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 17:16
1/5 anonim válasza:
Megkérem rá hogy hagyja abba, ha nem, befogom a száját, és még egyszer megkérem. Ha még mindig nem, akkor ott hagyom, és elvonulok.
Ha jó kedvből énekel, és jópofán (nem másokat provokálása miatt) akkor megsimogatom a buksiját, és megdicsérem a hangját, ami olyan szép hogy biciklit lehet hozzá támasztani.
2/5 anonim válasza:
Ha tényleg éget, akkor megkérem hogy haggya abba. Ha meg tudja magyarázni hogy miért éget akkor ok, ha nem akkor ott hagyom a buliban.
Ha pedig nem égő és jó kedvéből ordibál és még jó is, lehet én is beszállok és így már nem annyira ciki.
3/5 anonim válasza:
Mit csinálnák? Semmit. Nyílván, ha így énekel, akkor élvezi is. Akkor meg miért szólnák neki? Nem esne jól neki biztosan.
4/5 anonim válasza:
Nem engem járat le az esetleges kappan hangjával, ha élvezi,csinálja, legalább én is jól szórakozom :) 23L
5/5 anonim válasza:
Semmit,nem Engem járat le.
Felveszem a telefonján videóra,és másnap egy jót nevetünk rajta ! :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!