Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki egyszer megcsalja a másikat, többször is megfogja? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 13:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy ez miért segít sokat, de szivesen leírom.

Most huszonéves vagyok, de az eset 18 éves koromban történt. Nem áll távol tőlem a szerelem első látásra, akkor is így volt. Rózsaszín ködön keresztül szemléltem, a többi férfi nem is létezett számomra. Alig vártam, hogy eljöjjön hozzám, lássam őt és hallgassam a hangját. Este is úgy aludtam el, hogy róla ábrándoztam. Eleinte még jó volt a kapcsolat, de aztán egyre ritkábban jött. Akkor is, mintha gondolatban máshol járna. Mindig talált valami mondva csinált ürügyet, hogy miért nem keresett. Amikor én kerestem, akkor nem volt otthon. Nyílván letagadtatta magát. Akkor még nem tüntek fel ezek a dolgok, túl szerelmes és naív voltam. A testvérem az ő lépcsőházukban lakott és egy nap meglátta őt egy másik lánnyal csókolózni. Neki persze még volt pofája letagadni, hülyének nézni. Megmondtam neki, hogy többet nem akarom látni, majd hazamentem bőgni. Szörnyű volt az elkövetkező néhány nap, szó szerint álomba sírtam magam esténként. Végül átjött könyörögni, hogy bocsássak meg, nem történt több egy csóknál. Szeret engem és hadd bizonyítsa be, hogy érdemes adnom még egy esélyt. Kár volt, de beadtam a derekamat. Mikor kitisztult a fejem és lenyugodtam, akkor azon kaptam magam, hogy már nem idealizálom őt, nem rajongok annyira érte. Bízni meg aztán főleg nem tudok. Szerettem volna, de nem ment.Mint később kiderült, nem alaptalanul. Gondoltam átmegyek hozzájuk. A lépcsőházuk földszintjén van egy kondi, oda szokott járni. Meghallottam a hangját, de nem nyitottam be, mert rólam

volt szó. Ott mesélte a haverjainak röhögve, hogy van egy csaja, aki oda van érte és őt nyugodtan hülyére veheti. Tehát én voltam neki a biztos pont, közben akit tudott, azt meghúzott. Ezek után már tényleg véglegesen szakítottam vele. Nem elég, hogy játszott az érzéseimmel, de még meg is alázott mások előtt.

2014. máj. 16. 17:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Koszonom az oszinte valaszt , en 38 eves pasikent ateltem,hogy megcsal a parom ,de tudom,hogy miattam jutott odaig a kapcsolatunk,ahol mar elfogadta mastol a szep szavakat - es hinni akarom,hogy most,amikor mar mindketten nagyon sokan teszunk egymasert nem fogja tobbe megtenni .

Szoval en ugy erzem,hogy van az a helyzet,ahol nem igazolodik be a kerdezo kerdese.

2014. máj. 16. 17:40
 13/13 PearlDiver ***** válasza:

Engem egyszer megcsalt az előző barátnőm... A másodikat már nem vártam meg. Pedig a szándékom megvolt a megbocsátásra... De így jóval könnyebben láttam be hogy mást szeretek.

24F

2014. máj. 17. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!