Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket zavarna, ha a párotoknak több szexuális partnere lett volna, mint nektek?
Engem nagyon zavar. Neki én vagyok a 4., és ő nekem a 3.
Igaz ő is, mint minden nő, letagad néhányat. És nem hajlandó elismerni. Lehet, hogy elhagyom...
Jólllenulláztatok.
5partner miért sok..persze 18 evesenigen...de nem írtam hány éves korig..
18 volt az első.. Szerelmes voltam, átvágott, megcsalt.. Szakítottunk..
Ősszejötem a gyerekkori szerelmemel, eljutottunk odáig, rajöttünk, hogy nem passzolunk( nem csak szexuálisan, hanem mint pár), baráok maradtun...Voltt egy 1,5 éves kapcsolatom, majd egy fél éves...
Utána egy egy éjszakás, ( ugy gondolom, hogy senki ne ítéljen el semmit, amíg nem tapasztalta..többé nem mennek bele ilyenbe, ha nem élnek kapcsolatban sem) igazából singli voltam mar egy ideje...
Ekkor jött a férjem..
Nem szégyellem, de szanalmas, hogy egy kérdesre adott választ lepontoztok...mert ezek nem like, dislike gombok
#13 Én küldtem zöld pacsit.
A számnál fontosabbnak tartom az őszinteséget. Legalább nem csaptad be a férjedet, és ez sokkal fontosabb. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!