Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta, hogy "velem akarta leélni az egész életét"?
Nyolc hónapon keresztül jártam (a mostmár) ex barátommal, de két napja szakítottunk.Elég fiatal vagyok, ő már húsz éves.Tök jól elvoltunk együtt, kit áltatok, kib#@szottul szerelmes voltam.
Én szakítottam vele egy hülyeség miatt.(Ezt most nem írom le.)
Ma találkoztunk véletlenül a Spárba, és ennyit mondott: "Tudod veled akartam leélni az egész életem."
És elment.
Bár, most, hogy belegondolok mindenn€l jobban hiányzik.Ezt elb#@sztam.
Téged simán agyonverne.
És ha azt mondja, hogy felejtsem el.?!
#2 Lehet, de honnan tudod? Engem nem ismersz, én meg őt nem, úgyhogy szerintem egyikőnk se tudja. :)
Másrészt meg, nem ez volt a téma. Puhapoecs != gyenge. Attól még, hogy erős, eléggé gáz hisztizni a Spar-ban. Nyilván meg lehet érteni, mert szar érzés amikor kidobják az embert, de érted, mire gondolok...
Mondjuk, ezzel az attitűddel ("téged simán leverne") szegény pasik jobb ha menekülnek előled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!