Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem kell neki a szex?
Szerintem valamilyen lelki eredetű probléma húzódhat a háttérben nála. Ez már a kapcsolatotok elején elő kellett volna kerüljön, mert azért ez nem normális dolog, hogy egy férfi ennyire nem kívánja a szexet.
Gyanítom, hogy ha egymás közt nem tudjátok ezt megbeszélni, akkor ott már csak pszichológus segíthet.
Kedves harmadik valaszolo!
Valoszinüleg teljesen igazad van. Olyan mintha mas vilagban elne. Mintha egy nagy gyerek lenne. Az ilyen pasik ha szexelnek is, sokkal erzekenyebbek, figyelmesebbek int mas pasik. Igen az en parom is ilyen, es en nagyon szeretem, mert tetszik, hogy mindamellett, hogy komoly felnött ember, ugy tud rajongani, örülni, jattszani, mint egy gyerek. Csak hat en meg ugye nö vagyok, aki neha azert szeretne kivanatosnak, szexinek erezni magat. Erted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!