Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legjobb barát- ügy, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb barát- ügy, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, 5 éve legjobb barátok vagyunk, szinte a testvéremnek érzem. Mostanában viszont elkezdett furán viselkedni, ölelget, kacsintgat, megfogja a gluteális területeimet :D (ha értitek... :) ) Ilyenkor rászólok, hogy XY légyszi fejezd be mert... Persze, régen is elvoltunk vahogy de nem ennyire. Tudja ő is hogy idegesít de csak vigyorog. Már a haverja kérdezte is tőle, hogy akkor ti most jártok, mire felvilágosítottam, hogy nem, ez hülyeség. Aztán mikor megérdeklődte ez egyik barátnőm, hogy mégis mi van most közölte vele, hogy jó a seggem és jó nő vagyok+egy félreérthető mozdulatot is tett. Most akkor mi van vagy mit csináljak???

2014. máj. 14. 21:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

értem mire utalsz

ez már nem barátság, meg akar dugni. nem lesz jobb

2014. máj. 14. 21:16
 2/11 A kérdező kommentje:
Ja, és 15/l ha ez valamit segít...
2014. máj. 14. 21:17
 3/11 A kérdező kommentje:
Neem, imádom, ő is engem, nem bántani csak most lépett ki egy fontos kapcsolatából... Én azt hittem először, hogy csak szomorú, de már 2 hete ez van.
2014. máj. 14. 21:19
 4/11 anonim ***** válasza:
az a gluteális terület az micsoda? fegveres békefenntartók őrzik? vagy hokiszurkolók szoktak ott verekedni?
2014. máj. 14. 21:19
 5/11 anonim ***** válasza:
keress másik fiú barátot ennek itt vége a fiú szexuálisan érett (rád).
2014. máj. 14. 21:20
 6/11 anonim ***** válasza:
a válasz ettől nem változik
2014. máj. 14. 21:20
 7/11 A kérdező kommentje:
és ha megbeszélném vele, úgy rendesen?
2014. máj. 14. 21:22
 8/11 anonim ***** válasza:
akkor sem
2014. máj. 14. 21:26
 9/11 anonim ***** válasza:
beszélgethetsz vele, de ha másik lányra nem állítod rá, vagy kicsit leállítod/kevesebbet találkoztok lehet, hogy változik a helyzet.
2014. máj. 14. 21:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Áá, ő igazából egy hülyegyerek, ha lát egy lányt már csorog a nyála ( a korombeli fiúk még az asztalt is dögösnek tartják) , szóval lehet, hogy én is egy kis fellángolás vagyok neki vagy mittudom én :D De ő is tudja hogy akármelyik lányt megkaphatja nála helyesebb fiút esküszöm még nem láttam, tényleg olyan aranyos hogyha mosolyog stb... Szóval engem nem is gondol komolyan szerintem.
2014. máj. 14. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!