Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy pasi időről időre magányra vágyik, ha közben szereti a barátnőjét?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy több hétre felszívódik, majd miután "kiszellőztette a fejét" visszatér. Közben abszolút nem lehet elérni. Miért teszi ezt? Ti élnétek ilyen kapcsolatban?
2014. máj. 14. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Minden embernek szüksége van 1-2 nap magányra. Én nagyon-nagyon rajongok egy nőért, ha a barátnőm. De ezt sosem tenném meg, hogy hetekig felszívódok. Magyarul csak akkor keresném, ha megint kanos lennék? Fura. Ez nem kapcsolat.
2014. máj. 14. 17:35
 2/7 anonim ***** válasza:
mert ugy gondoljuk jár nekünk enyi de azis lehet hogy csak kicsit depis
2014. máj. 14. 17:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Több oka lehet... felsorolom Én mit gondolok, lehet, hogy 1-2 talán igaz is lesz. na!

- Éretlen.

- Szarik rád.

- Nem vagy elég jó. Valamit nem tudsz megadni neki.

- Túlontúl individualista.

- Titkos ügynök.

2014. máj. 14. 17:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha még pár napról lenne szó, az még talán belefér, de hetek már nem. Egyértelműen nem szeret téged, de a szükségleteit jó vagy kielégíteni.
2014. máj. 14. 17:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem az én pasim, egy sorozatban van ez a két szereplő, de mégis érdekel a miért :) Amúgy nem csak addig vannak együtt amíg "kanos" a pasi (nem is szexelnek), hanem mondjuk 1-2 hónapig. Utána motorral eltűnik hetekre.
2014. máj. 14. 17:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Jaj, hagyjuk már hogy több hétre meg több napra!

Nem hiszem el, hogy nem lehet úgy intézni, hogy beszéljenek mondjuk telefonon egy kicsit ha már nem találkoznak és akkor meg van a magánya is és a kapcsolat rovására sem megy.

Ha nekem ezzel állna elő, hogy na ő neki most kell pár nap teljes magány, hogy ne is beszélgessünk még telefonon sem, akkor aztán igen csak elbeszélgetnék vele, hogy na most akkor mi van?

Ha valaki ilyennel áll elő, azok a párok nagyon nagyon sokat lehetnek együtt. Akkor azt mondom, igen lehet ilyen néha, hogy elvonul a magányba, de nem szó nélkül és hetekre akkor sem.

Nem élnék ilyenben. Idáig nem is akarok eljutni.

2014. máj. 14. 17:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, sorozat, akkor megkaptad a választ.. :D
2014. máj. 14. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!