Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhességem utolsó hónapjától a párom nem foglalkozik
velem. Miért?
Van ilyen. Valószínűleg elege lett a folytonos rinyálásból, hogy úgy nézel ki, mint egy bálna és stb stb. Én nem bántani akarlak. Csak belegondolok, milyen lehet az élet egy terhes nő mellett az utolsó időszakban.
Szerezd vissza az önbizalmad, csábítsd el, ennél jobbat nem tudok mondani.
2014. máj. 14. 16:46
tudom milyen terhesnek lenni.úgyhogy nem csodálkozom a párodon pláne hogy nem első babás vagy.nem akarlak megbántani tényleg!vegyél egy szép tunikát,egy legingsel sminkeld ki magad lődd be a hajad és csináld ezt minden nap.én gyerek mellett is minden np sminkelek,kb kisestélyibe kelek ki az ágyból,de a kapcsolatunk rendbe van.tudom hogy nehéz,de ha nem akarod hogy zátonyra fusson a kapcsolat az édes teher miatt akkor hallgass rám.sajnos sokan eligénytelenednek terhesség alatt,szülés után meg pláne :(
2014. máj. 14. 16:53
Alapvetően megváltoztál a szemében. A test változásai, és úgy általában a teljes szereped változása miatt nála már csak anya vagy, mint nő megszűntél létezni. Az állapot tartós, és szakembert igényel! Ha nem léptek ez igy marad, és boritékolom, hogy idővel lesz mellett olyan akit nőnek lát. (te maradsz anya)
2014. máj. 14. 16:54
4/13 A kérdező kommentje:
Nekem ez első gyerek és 22 évesek vagyunk már 10 kiló lement és most 58 kiló vagyok nem vagyok kövér egyáltalán, engem speciál a terhességi csíkok zavarnak és szerintem a páromat is....de sajna azzal nem tudok mit kezdeni. Próbálok közeledni felé elég nehezen viseli nem tudom mi a problémája. Adok magamra ápolt vagyok, sminkelek, mindig toppon vagyok úgy érzem, és már nem tudok mit kezdeni...:( ötlet?
Azért változtott meg mert a párodból apa lett, megváltoztak kissé az érzései, minthogy a körülmények is. Sosem lesz olyan mint régen, persze ez nem azt jelenti hogy a helyzet rosszabb, csak más.
2014. máj. 14. 16:57
A szokásos… Ezért sem szeretnék szülni többek között. megalázó lehet, sajnállak. De valószínűleg nem volt ez a férfi igazán szerelmes beléd soha, csak akart gyereket és ehhez kellett neki egy "asszonynak való" nő.
2014. máj. 14. 16:58
22 évesen egy férfi/fiú nem érett még arra, hogy gyereke legyen, valószínűleg itt van a probléma. Valószínűleg most döbben majd rá, hogy neki még élnie kell.
2014. máj. 14. 16:59
Egyébként nem volt apás szülés? Az is tud olyan "törést" okozni férfiaknál, amit kezelni kell. (semmi köze ahhoz, hogy mennyire volt érett, vagy mennyire szeret. Változott, ahogy te is, és anyaként lát főleg. Elég gyakori jelenség.)
2014. máj. 14. 17:01
9/13 A kérdező kommentje:
Dowd és mit csináljak hogy újra nőnek lásson?
Utolsó válaszoló: 7 éve vagyunk együtt és imádtuk eddig egymást mindketten szerettük volna a babát. MOst azt mondta hogy a karrierre szeretne koncentrálni ezért távolodik el tőlem. Mivel 22 évesek vagyunk arra gondoltam hogy nem élte még ki magát. De ez nekem úgy fáj hogy most teszi én nagyon szeretem még mindig és jobban is de egyszerűen nem tudom mitévő legyek. Sokszor arra gondolok hogy van valakije.
Szerntetek az jó megoldás lenne ha olyan lennék amilyet ő szeretne? pL SZERETI A HOSSZÚ HAJAT, meg arra gondoltam hogy lássa hogy mások is érdeklődnek felém és akkor hátha észbe kap hogy hoppá én is nő vagyok és igenis kellek vkinek gyerekestől is.
10/13 A kérdező kommentje:
Terhesség elején mindenképpen be akar jönni szülésre de a végén már meggondolta magát, amúgy császáros szülés volt. De a kicsiért nagyon odavan imádja
Kapcsolódó kérdések: