Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor lesz már vége a magasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lesz már vége a magasság miatti siránkozásnak?

Figyelt kérdés

Jó lenne tényleg ha megértené minden siránkozó, hogy attól még mert 100ból 60 lánynak a magasabb srácok jönnek be, attól még ott az a 40, vagy több, akik meg pont tojnak az egészre és az ugyanakkora vagy alig kicsit magasabb srácokat preferálják.

Ki a fenét érdekel, van akinek ez jön be, magasakat szereti, van akinek meg pont hogy nem.

Attól hogy itt sír néhány ember napi 20szor, még se magasabb nem lesz, se elégedettebb, szóval jó lenne mostmár megnyugodni és elfogadni azt ami van, és azzal kezdeni valamit ami van!!

2014. máj. 14. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút semmi alapja nincs a dolognak. Én viszonylag magas vagyok, de jártam már 2 méteres sráccal is, és olyannal is, aki egy fejjel volt kisebb tőlem, szóval rohadtul nem a magasság számít.

Amúgy kérdező soha nem lesz vége, mert könnyebb egy megváltoztathatatlan dolgot hibáztatni a sikertelenségért, mint magunkba szállni, és rájönni, hogy emberileg vagyunk kevesek.

2014. máj. 14. 14:37
 2/5 anonim ***** válasza:

ízlések és pofonok :) ennyire nem értem, h miért zavar téged, h másokat zavar.

valószínűnek tartom, h te egy szinte egy magas csajjal vagy sráccal jársz és ezért kaptál pár negatív kritikát vagy poénkodnak vele? ilyen ez, de ameddig a csaj alacsonyabb a pasinál sztem addig nincs gond :D

2014. máj. 14. 14:38
 3/5 anonim ***** válasza:
És ha magasabb a lény, akkor mi van? Akkor sincs semmi. A magasság semmit nem jelent, mert ettől függetlenül haters gonna hate...
2014. máj. 14. 14:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem lény, lány XD
2014. máj. 14. 14:40
 5/5 A kérdező kommentje:
2: egyik sem :) nem kaptam ilyen kritikát soha.
2014. máj. 14. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!