Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ejthetném őket pofára? Nagyon elegem van már!
23 éves lány vagyok. 5 éve élek párkapcsolatban,3 éve élettársi kapcsolatban a 27 éves barátommal. Holnap lesz 5 hónapos a kislányunk, Kátya. A történet körülbelül a terhességem 3.hónapjában kezdődött. Nem viseltem valami könnyen, és nem kívántam a barátomat se szexuálisan. Gondoltam, megérti, elvégre az esetek többségében ez ezzel jár. Nem értette meg. Rengetegszer hagyott magamra, utolsó hónapos voltam, amikor esténként inkább elment bulizni, mint hogy velem legyen.
Majd kezdődtek a gondok. A nővérem látta, amint a legjobb barátnőmmel csókolózni egy bárban. Nyugodtan elmondtam neki, hogy tudom(meglepően nyugodt voltam, tényleg, nem is gondotlam volna magamról), majd megígérte hogy mostantól nem hagy magamra, és hogy ne haragudjak az alkohol(ami tudjuk,hogy nem kifogás). Megszületett Kátya, és ismét egyre többet maradt ki, szinte nem is látta a kislányt, csak amikor aludt. Betértünk 2 hónapja a plázába,és ott ebédelt a drága párom a legjobb barátnőmmel, kézen fogva, csókolózgatva. Kiakadhattam volna, de valamiért, nem tettem. És már annyira nem is bánt a dolog, inkább bosszút állnék. Még együtt lakunk, de mivel szinte nem is találkozunk, én meg a kislánnyal alszom,nem túl nehéz. (Van saját lakásom, de nagyon szeretném őket pofára ejteni). Van valakinek valami ötlete? Köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!