Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasi találkozik a haverjaiva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasi találkozik a haverjaival de veletek nem - nem esne rosszul?

Figyelt kérdés
Van egy friss kapcsolatom, 1 hónapja tart. A srác néha elég furán viselkedik. Mikor velem van kedves és elég félénk, inkább azt várja hogy én kezdeményezzek mindent. Meg volt beszélve hogy karácsonykor találkozunk, de ezt a találkát lemondta, mert van egy húga aki rosszul lett, kórházba került, és a srác benn volt a kórházban. A kislány még mindig mindig kórházban van. Természetesen megértettem és nem nehezményeztem semmit, viszont ma írt nekem egy üzenetet hogy hívták a haverjai bulizni, és elmegy, valószínű jól be is rúgnak. Nekem kicsit rosszul esik - a barátaival találkozik, velem nem. Fel sem hívott hogy legalább beszéljünk. Nem találkoztunk múlt szombat óta. Mit gondoltok erről?
2009. dec. 28. 00:09
 1/10 anonim ***** válasza:
79%

Én azt gondolom, hogy a pasid értékrendje valahogy így nézhet ki:

Pia és barátok > család > az a hogyishívják.. jah barátnő

2009. dec. 28. 00:16
 2/10 anonim ***** válasza:

a hugos részig én is egyet értek

de ha igazán szeretne te lennél az 1 és a 2+a haver , h berugnak az egyértelmű,, de ha legalább téged is magával vinne akkor még gy jo is lenne, de lehet már nem érez oan lángolást már vagy nemtom

2009. dec. 28. 00:17
 3/10 anonim ***** válasza:

Ne hárpiáskodj, végre lazít egy kicsit, barátokkal, valószínűleg megviselik a történtek.

1 hónaptól ne várj már ki tudja micsodákat.. ne akarj már ennyire te lenni a legfontosabb..

2009. dec. 28. 00:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... bár elég ellentmondóak így még mindig nem tudom mit is gondoljak voltaképpen. :)
2009. dec. 28. 00:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Annyira örülök, hogy vannak olyanok akik rábízzák az érzelmeiket egy csapat anonímra az internetről. De most komolyan. Neked kell eldönteni, hogy mit érzel. Ha azt mondom, hogy haragudj rá, akkor miattam fogsz rá haragudni?
2009. dec. 28. 00:26
 6/10 A kérdező kommentje:
00:26 - Nem bízom rá senkire, viszont nagyon jó mások véleményét is tudni, kívülállók véleménye sokszor teljesen más mint annak aki benne van.. Gondolom a legtöbben ezért kérdeznek itt... :)
2009. dec. 28. 00:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Friss kapcsolat --> még érthető, hogy a haverok fontosabbak, mint a barátnő.

Bár egy rövid találkát veled is megejthetett volna, de hogy egy kicsit kikapcsolódik, az szerintem nem gond.

2009. dec. 28. 01:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez így van..sajnos sok lánynak rózsaszín ködfelhő van a szeme előtt,és nem látja jól át a dolgokat,ilyenkor jól jöhet egy kis külső segítség,hogy valaki felnyissa a szemét.

Amúgy szerintem várj egy kicsit,hátha ezek csak kezdeti nehézségek. Egyénfüggő,de lehet nála 1 hónap alatt még nem alakult ki szerelem,ezért nem olyan fontos még neki ez az egész. A lényeg: várj. Ne hisztizz,ne hárpiáskodj vele,várd meg,míg ő keres,legyél vele aranyos,kérdezd meg tőle hogy érezte magát stb. Ha látja,hogy nem olyan vagy,mint a többi lány,akik örökké hisztiznek,biztos értékelni fogja. Én a helydben szintén elmennék a barátnőimmel valamerre. Ha hosszabb távon ilyen marad,add ki az útját.

2009. dec. 28. 01:13
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi!!! Biztos hogy nem alakult még ki szerelem, mivel elég furcsa kapcsolat, sajnos mindketten iszonyúan zavarban vagyunk mikor találkozunk, így nagyon nehezen közeledünk egymáshoz. Mivel külföldön élek, az anyanyelvünk is más, ez sem segít. Ő meg nem is igényli a gyakori találkákat, sokat van a családdal, barátokkal, sportol. Úgy vettem észre, számára nem túl fontos hogy kapcsolata legyen, csak jó ha van. Egyébként szinte minden nap keres, legtöbbször csak sms-ben. Ilyen pasim még nem volt, azért vagyok tanácstalan.
2009. dec. 28. 01:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem majd egy évig volt kapcslatom egy ilyen fiúval, akinek az értékrendje a haverok-család-barátnő volt. Hatalmas hülye voltam, hogy mellette maradtam ilyen sokáig. Eleinte ez volt, majd szinte úgy kellett könyörögni neki, hogy találkozzunk (de hát szerettem na). Hiába beszéltük meg sokszor a dolgot, sose változott. Most úgy állok, hogy egy évet dobhatok a kukába és egy lelki roncs vagyok miatta.

Hagyd ott amíg lehet és ne kerülj az én helyzetembe!

20/L

2009. dec. 28. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!