Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a fiú csak játszott az érzéseimmel?
Valamiért volt egy ilyen megérzésem.
Nem tudok sajnos tanácsot adni, férfiban nem találkoztam még ilyen "megfontolva haladó típussal" - csak találgatni tudnék az okokról, de nem vagyok pszichológus.
Te tudod, hogy mit remélhetsz ettől a kapcsolattól, ha ő ennyi idősen, egy év ismerkedés után még úgy érzi, hogy "nem áll készen egy párkapcsolat kialakítására".
Tudod, ha valaki szerelmes, akkor nincs ilyen, hogy nem áll készen.
Ő nyilván nem szeret, és ha egy év alatt nem szeretett meg, akkor nem is fog. Max olyan lehet, hogy megkedvel, tetszel neki, és teszem azt ha nincsenek más lehetőségei, akkor mégis megpróbálja veled, de szerintem ez eléggé megalázó lenne, ne legyél ilyen helyzetben.
És igen, játszadozik veled, ez eléggé egyértelmű. Akik csak ilyen ritkán tűnnek fel az ember életében, azokat jobb minél előbb kiiktatni. Én ilyenkor mindig azt mondom, hogy gondolj bele, neked valószínűleg minden napod azzal telik a találkozások közt, hogy várod, hogy mikor keres megint, mikor láthatod újra... ezzel szemben ő leszarja az egészet, és ha nagyon unatkozik, vagy épp nincs más, akkor veled is beéri. Baromi megalázó, és ennek a gondolatnak kellően kiábrándítónak kéne lennie. Lépj tovább.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!