Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14 éves srác vagyok, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves srác vagyok, akinek bejön egy csaj és neki is én. Szerintetek gáz lenne ha valamelyik nap lesmárolnám?

Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 22:35
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Mé lenne gáz,ha egyszer bejössz neki és fordítva?De ne úgy menj oda h "szasz bébi"-aztán lesmárolod.Várd ki a megfelelő pillanatot.Ha ügyes vagy akkor gyárthatsz is egy kedvező momentumot:)
2009. dec. 27. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Hát én inkább úgy próbálnám ki, hogy mindketten részegek vagytok, mert úgy mindenesetre könnyebb ráfogni arra.
2009. dec. 27. 22:38
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Hát én inkább az udvarolást javaslom.
2009. dec. 27. 22:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de azért ne olyan durván kezdj neki, mint ahogy én feltéltelezem, hogy kezdenél abból, hogy a lesmárolnit használtad :)

Ha nem zavar titeket éppen senki (ha utcán vagytok, vagy valahol nem otthon, akkor nincs a közelben semmilyen barát vagy ismerős, ha otthon vagytok, akkor nincs a közelben senki), és nyugodtak a körülmények, ha gondolod, fogd meg a kezét, nézz a szemébe, aztán kezdj el hozzá közelíteni a fejeddel.

Ha nem húzza el, ő is akarja.

2009. dec. 27. 22:42
 5/5 anonim ***** válasza:
igen. inkább előbb menjetek el vhova 2en. aztán smárold le.
2009. dec. 27. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!