Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek szerelmes belém?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szerelmes belém? Vagy mit érez irántam? Esetleg csak színlel?

Figyelt kérdés
Van egy fiu akit nagyon szeretek, nem járunk de mikor együtt lehetünk együtt vagyunk....ő távolabb lakik tőlem! Már együtt is voltunk úgy ...azóta sem szakadt meg a kapcsolatunk, egyre inkább azt irja h szeretne látni, meg hogy akar engem, és hogy vigyázzak magamra, mert félt, és elmondta hogy féltékeny ha mással lát esetleg beszélgetni közelebbről..Nem tudom mit higyjek! Szerintetek érez valami irántam? segítsetek!
2009. dec. 27. 22:15
 1/1 anonim ***** válasza:

ezt neked kéne érezni amikor találkozol vele:)... rákérdezhetnél élőben, hogy akkor mit is akar..

ha a szemedbe néz őszinte

ha a földre akkor valami bántja.. vagy színlel...

és ha mindig együtt vagytok amikor csak lehet..akk sztem komolyan gondolja 1 próbát megér ha te is igazán szereted..

2009. dec. 27. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!