Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan legyen a továbbiakban?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen a továbbiakban? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Pár hete összejöttem egy csajjal akit már lassan 1,5 éve ismerek és szeptember óta kerülgettem, mint a forró kását és végülis összejöttem vele. De az a helyzet, hogy van egy ilyen megérzésem, hogy ez nem fog mükődni ez a kapcsolat pedig az ég világon semmi baj nincs a csajjal, jól néz ki, jó fej. Tök jól elvagyunk meg minden, de az a baj szívem szerint nem jöttem volna össze vele de az eszem szerint meg igen... Ez lehet hogy csak az én hülyeségem vagy van ilyesmi?

Értelmes válaszokat kérek és köszönöm. :)

2009. dec. 27. 22:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Ha nem akarok nem kötelező :) Biztos van oka, hogy nem akarod, írtad is, szíved szerint nem jöttél volna vele össze. Szerintem szakíts.
2009. dec. 27. 22:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Akkor mégis miért csináltad? Az érzések sokkal összetettebbek annál, mint amit ésszel ki tudsz találni. A tudatalatti jobban meg fogja találni neked, hogy milyen nőre van szügséget, mintha hideg megfontolásból próbálsz vkivel összejönni. Inkább a szivedre hallgass a csajt meg hagyjad. Ha te nem ragyogsz, hogy vele lehess, akkor ő sem fog. Titeket nem egymásnak teremtettek. Keresd az igazit!
2009. dec. 27. 22:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát ha úgy igazán nem szereted, hagyd, mert lehet, hogy van, aki meg őrülten szereti, de nem lehet Vele, mert Te vagy a fickója, például. :)
2009. dec. 27. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!