Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit legyen a szilveszterrel?
Megyek egy buliba, ott lesz egy csaj is, aki rohadtul hajt a barátomra...Nem tudom milyen lesz,de félek,hogy rontani fogom a hangulatot...Mert az a lány..magasabb nálam, meg vékonyabb..tudjátok, minden, és ilyenkor olyan rosszul érzem magam...Mit tegyek, hogy ne zavarjon?
Annyira nincs önbizalmam.... szeretném végre úgy érezni, hogy szebb vagyok na, de mikor meglátom, mindig annyira rossz kedvem lesz..:(
Én a helyedben már csak azért is elmennék abba a buliba... Mi az, hogy félsz, hogy rontani fogod a hangulatot? Az egyetlen hangulat rontó az a csaj és nem te!!
Először is öltözz fel csinosan, szexisen, dobj fel egy jó sminket, szép haj stb... Teremtsd meg az alaphangulatodat egy kis alkohollal, úgy nő az önbizalom, kicsit másképp látod tőle a világot! :)
A buliba mutasd meg a csajnak, hogy te jobb vagy nála, táncolj szexisen, mássz rá a barátodra...:)
Próbálj úgy csinálni, mintha észre sem vennéd azt az elviselhetetlen rossz r!bancot! Ha mégis egymásra néztek, te csak vigyorogj rá egy lenéző pillantással. Éreztesd vele, hogy szánalmas!
Ha viszont egy gátlástalan r!banc és előtted is rámászna a pasidra, akkor már valami komolyabb kell oda. Én tuti kicsinálnám, ott aláznám ahol csak lehet... Nem vagyok agresszív, de ha a szemem láttára másznának rá a barátomra tuti félre rángatnám és elintézném én (nem csak szóban!!), ha már a barátom nem képes rá...
Figyelj,igaza van az előttem szóloknak. Igyál kicsit,persze mértékkel,mert ha túlzásbaviszed,akkor tényleg rosszul sülne el a buli. Csípd ki magad,vegyél egy csini ruhát,dobd fel valami ütős sminkkel (pl. füstös szemek,azt egyszerű megcsinálni),és ha ezeket megcsinálod,egyrészt a barátod büszke lesz rá,hogy milyen csinos barátnője van,másrészt neked is lenne egy kis önbizalmad. A lány pedig ne érdekeljen addig,míg a barátod veled van!:) De én a helyedben elmennék abba a buliba,már csak azért is,hogy megmutassam annak a csajnak,hogy ami az enyém,azt megvédem,másrészt,hogy én is tudok csinos lenni.Ez az egyik választás.
A másik,hogy otthonmaradtok,kettesben,veszel pár gyertyát,kis pezsgőt,kicsíped magad és otthon szilvesztereztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!