Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék tovább lépni a kapcsolatunkban (eljegyzés, esküvő) hisz olyan jól megvagyunk. Mire vár?
Figyelt kérdés
Már jó ideje ábrándozom róla h gyűrűt kapok tőle.idén leszünk 3évesek.màr a 2.évfordulónkon is reménykedtem..mostmár egyre többet felhozom neki a témát...2014. máj. 12. 15:51
11/31 A kérdező kommentje:
Az a baj h teljesen rà álltsm agyilag a témára :/ tereljem el a gondolataimat még?
2014. máj. 12. 21:01
12/31 anonim válasza:
majd ha ő is úgy érzi, akkor majd megkéri. mondjuk furi h neked egy gyűrű kell h bizonyítson és nem a tettek meg az érzelmek...
13/31 A kérdező kommentje:
hát épp ezaz, h az érzelmek megvannak és a tettek is minden tök jó... de miért baj ha én ezt szeretném még ezek mellett? hiszen majdnem minden nő erről álmodik? a jól működő kapcsolaton kívül
2014. máj. 12. 22:07
14/31 anonim válasza:
szerintem nem álmdoik minden nő erről. ez nem bizonyít semmit. pl az én barátnőimnek szinte mindegyike már 18 évesen el volt jegyezve meg stb aztán hopp, ott maradt 2 gyerekkel... totally worth it :D
15/31 A kérdező kommentje:
akkor azok a kapcsolatok eljegyzés meg házasság nélkül is tönkre mentek volna. túl korán elköteleződtek az igaz...mindegy én biztos vagyok benne , h nekem ő az igazi és szerintem én is neki. megpróbálok türelmesebb lenni
2014. máj. 12. 22:50
16/31 anonim válasza:
Ne nyaggasd. Ha kényszernek érzi, átkapcsol "csak azért se" üzemmódba és erre fog rámenni a kapcsolatotok. Akkor jegyezzen el, ha úgy is gondolja, ne azért mert "te már szeretnél továbblépni".
17/31 A kérdező kommentje:
Oké elhiszem h nyomasztó lehet ha ezt kell hallgatnia ugyh nem fogom ezzel traktálni most egy darabig. De ezzel legalàbb már tisztában van h felőlem mehet a dolog. Ja ő is úgy érzi majd. Mert tudom h érezni fogja
2014. máj. 13. 09:42
18/31 anonim válasza:
Mi 5 éve vagyunk együtt és még én se látom a gyűrűt :( Egy ideig én is mondogattam a páromnak de az előttem szólóknak igazuk van, csak türelem. (Bevallom néha nehéz türelmesnek lenni mikor körülöttem mindenkit elvesznek szinte pár hónap után de megéri kivárni)
Te sem éreznéd az igazinak ha csak azért tenné meg mert te ezt szeretnéd!
19/31 A kérdező kommentje:
na végre egy megértő válasz! egyébként tök igazad van...nameg a többieknek is abban h ez nem olyan dolog amit erőltetni lehet. mert tényleg bánnám utána h csak az erőszakosságom miatt döntött így. sokkal jobb érzés lenne ha látnám rajta h ő is szeretné. itt velem van a baj. mégpedig h a fejembe vettem h ez milyen jó lenne már, és nem tudom el engedni... pedig amúgy még tök fiatalok vagyunk én 24 ő 25. szóval elkésve nem vagyunk de egyébként ez is ilyen mániám h igen is fiatalon kellene ezt megélni...meg a gyerek vállalást is amit ugye nagyon szeretnék lagzi utánra hagyni...lehet viszont h ő még nem tart itt teljesen mert fiatal. kicsit távlatokban beszél ezekről. (bocs a litániáért) :)
2014. máj. 16. 21:45
20/31 anonim válasza:
a pasim 28 és még nem kérte meg a kezem, 3 éve járunk... szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!