Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék tovább lépni a kapcsolatunkban (eljegyzés, esküvő) hisz olyan jól megvagyunk. Mire vár?
Nos amikor én megkértem a párom kezét az nekem egy érzés volt, hogy igen, feleségül akarom kérni.
Ha ez nincsen, akkor valahol kényszer lesz, ha el is éred a célodat. Az pedig nem jó.
És van egy olyan érzésem, hogy kontra produktiv lesz, csak "pánikolni" fog ha elkezded kvázi: benyújtani ezt az igényedet. Irták az egzisztenciát, amit én nem neveznék kizáró oknak, de nagyon nem baj ha van.
És megütötte a szememet az "olyan jól megvagyunk". Én is jól megvagyok a szomszéddal egy házban. Vegyem el? Ez azért nem érv ugye érzed?
Van egy pasas akivel nincsen gondod, "jól megvagytok", és elkezded "üldözni", hogy vegyen el.
Nem bölcs dolog ez az egész igy...
jobb ha megjelenik benne az érzés, és ő kéri a meg a kezedet. És 1 misivel nyugodtan számoljatok egy jó esküvőhöz. A szimpla sorban állás az önkormányzatnál egy dolog, de az igazi lagzi nélkül jobb ha neki sem, álltok :)))) (teljesen más feeling egy lagzi)
Ez egyáltalán nem kötelező.
És a legrosszabb amit tehetsz ha sürgeted és ezzel bas***zogatod. Mert az agyára fogsz menni.
Amúgy meg van akinek 3 év még nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!