Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom a dolgot? Más evett volna ezek után? Bov. Lent
a baratomnal aludtam. ma reggel lementunk a konyhaba, h csinalunk pizzat. meg is csinaltuk a pizzat, de miutan kesz lett azt mondta, hogy 'ugye
tudod, h ebbol te nem kapsz?' es
akkor utana kesobb mondta, h egyek
mar, en meg mondtam, h nem. es ezt
egy csomoszor eljatszottuk es akkor
azt mondta, h akkor menjek haza...nagyon osszevesztunk. es meg neki allt foljebb, hogy miert nem eszek
Hát ne haragudj, de én is hazaküldtelek volna, ha egy ilyen semmiségből ekkora ügyet csinálsz.
Mi a barátommal hányszor és hányszor eljátszottuk ezt már.
Nem tudom már hol voltunk, egy tálcáról ettünk,s mielőtt nekifogtunk volna ő is elsütötte ezt,hogy bizony ebből nem kapok,mert úgyis túl kövér vagyok(amúgy nem) erre meg azért is elvettem a legnagyobb falatot és vigyorogva kajáltam.Jót röhögtünk az egészen.
Ne legyél ekkora fap*na, vedd lazábbra, és fogd fel,hogy a fiúk szeretnek hülyéskedni és általában 'durvább'dolgokkal,mint a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!