Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg így működik?
Ne aggódj, a pasid szeret... de minden pasinak valahogy fizikai szükséglet a maszturbálás. Ebbe nem szabad érzelmeket vizionálni. Olyan monoton az egész nincs ott semmilyen érzelem.
Főleg akkor fontos megérteni ezt a nőnek ha nincsenek együtt pl csak hetente 1-2x.. mert volt olyan nekem is hogy volt szex stb... de másnap is annyira kívántam de már nem volt itt a párom... muszáj volt kivernem mert megőrültem...
26/f
Talán beszélhetnél vele, hogy van-e valami, amit szeretne, de még nem csináltátok. Emellett te is elmondhatod neki, hogy mit szeretnél, ha van ilyesmi. Az igazán jó kapcsolat és szex alapja a beszéd, nem a vetkőzés...
Viszont kétlem, hogy ne lennél neki vonzó, akkor nem is lenne együtt veled.
26/F
#1 vagyok...
Ülj le beszélj vele, kérdezd meg mik a vágyai. Lehet csak nem mondja ki, vagy fél tőle hogy mit fogsz hozzá szólni :)
Ha normális vagy és nem hárpiáskodsz, akkor lehet elmondja mit szeretne... vagy lehet unalmas kicsit már a veled való sex... de ettől ugyan úgy állítom hogy szeret, és nem csalna meg.
A nőknek sokszor nehezére esik ezt az önkielégítéses dolgot felfogni... mert túlvizionálják. Pedig tök felesleges/értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!