Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha nem akar tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem akar tőlem semmit?

Figyelt kérdés
Van egy srác akibe 6 éve szerelmes vagyok, néha úgy csinál mintha tetszenék neki, néha pedig mintha nem is léteznék. Az egyik barátnőmnek azt mondta, hogy nem akar tőlem semmit, viszont az egyik haverja folyton össze akar minket hozni. Eddig 3x utasított vissza a hat év alatt. 25 éves és eddig egy barátnője volt neki, aki nagyon csúnyán kihasználta és hatalmasat csalódott benne. Nem tudom sajnos elfelejteni, és nem tudom elképzelni nélküle a jövőmet.
2009. dec. 27. 16:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy?
2009. dec. 27. 16:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Pedig 6 év alatt már simán találhattál volna mást magadnak,aki viszont szeret,és megbecsül.Te is hibás vagy,mert álmokat kergetsz!Ha nem hagyod békén,és nem kezdesz nyitni mások felé,akkor soha nem leszel boldog!
2009. dec. 27. 16:52
 3/6 anonim ***** válasza:
ha nem akar tőled semmit, akkor ne csinálj semmit. van még azért pár férfi a világon, nem kell kétségbe esni.
2009. dec. 27. 16:52
 4/6 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok
2009. dec. 28. 00:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Lemondtál érte a tinédzser szerelemről? :O Szerintem ne várj rá tovább. Még egyszer kérdezd meg, aztán keress valaki mást, mert ennek így nem lesz jó vége.
2009. dec. 28. 10:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem mondtam le miatta semmilyen szerelemről! Volt már azóta két komoly kapcsolatom és két pár hetes... És még mindig nem múlt el ez az "első szerelem"! És attól tartok nem is fog...
2009. dec. 29. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!