Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a nőknek kell udvarolni egy pasinak?
Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 11:34
2/8 anonim válasza:
Az már régen rossz, ha a nő udvarol a pasinak.
3/8 A kérdező kommentje:
Mert a pasit akivel elvileg ismerkedem, mindig nekem kell figyelmeztetnem hogy keressen, ő magától nagy nem keresne mindennap.
2014. máj. 10. 11:38
4/8 anonim válasza:
"elvileg ismerkedem"... hát, ha ilyen, akkor már annyira megismerted, hogy tedd felejtős kategóriába őt. És sajnos, sok "férfi" elvárja és sok nő megteszi ezt, ami kérdezel. De nem jó.
5/8 anonim válasza:
Akkor nem is akar ismerkedni... én pl egy olyan csajba akadtam bele neten pl. Hogy ő akarta hordani a nadrágot, ő hívott randira, meg ő is talált neten. Mint utólag kiderült egy riherongy volt, és meg neki állt feljebb minden témában...
Úgy mondanám a nők választanak az udvarlók közül...
6/8 anonim válasza:
Vagy csak egyszerűen azért nem keres mert nem akar.
7/8 anonim válasza:
Aki akar veled beszélni, megtalálja a módját. Az nem keres, aki nem is akar.
8/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy miért nem keres. Ha azért mert bunkó, akkor nem nagyon kellene foglalkoznod vele. Ha kicsit félénkebb és túlgondolja a dolgokat, akkor azért megéri foglalkozni vele, bátorítani, megbeszélni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!