Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti eszreveszitek mikor baratnotoknek megvan es nallatok cserel betetet vagy tampont?
Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 11:14
1/5 anonim válasza:
Persze, egész nap azt lesem mit művel a budiba és csak akkor húzhatja le ha engedélyt adok.
2/5 anonim válasza:
És akkor mi a... van?
Vagy ez nem normális dolog?
Ez nem jár együtt az élettel?
Ettől nem fogjuk egymást ugyan úgy szeretni?
Ez ciki?
3/5 anonim válasza:
Nallunk? Esetleg nálunk. Egyébként ha megvan neki, azt észreveszem, és hülye se vagyok, szóval levágós, hogy miért viszi a táskáját a mosdóba... de pont leszarom
4/5 anonim válasza:
Már nem azért, de ha egy héten keresztül hisztis a csaj, többször jár el budira, és nincs szex, akkor a pasi magától is rá jön, hogy megvan neki...
5/5 anonim válasza:
Nekem tudja a párom, hogy mikor jön meg, meg előtte pár nappal érzékeli is, hogy hisztisebb vagyok. Nem a sátán játéka ez, nincs benne semmi extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!