Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért nem én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nem én vagyok az első a páromnak? Miért nem engem hív először, ha valami gond van? Nálatok ez hogy van?

Figyelt kérdés

Barátom szinte mindig másokat értesít akármilyen dologról, eseményről,bajról.

Tegnap délután történt egy tragédia, 2 rokona halt meg. Este írt egy smst nekem, hogy meghaltak. Én megijedtem, azonnal kérdezgettem hogy mi történt és hogyan, s annyit válaszolt,hogy most nem tud írni, megy felhívni nem tudom kiket.

Még ilyenkor is én vagyok az utolsó akinek szól. Ha velem történik ilyen akkor az az első,hogy a páromnak szólok, hisz ilyenkor van a legnagyobb szükségem arra,hogy mellettem álljon és beszéljünk.

Vagy rosszul látom? Nálatok ez hogy van?

2014. máj. 10. 11:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Mert a fontossági sorrendben nem elől vagy, sem emberileg, sem érzésileg nála.

Ilyen esetben az ember mindig ahhoz fordul elsőként, és nem sms-ben, aki a legfontosabb.

2014. máj. 10. 11:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy máskor mi szokott lenni, de ebből nagyon nem erre következtetnék. Te csak azt írtad le, hogy azok UTÁN hogy megírta neked, nem beszélt róla, hanem felhívott másokat. Nem tudom, hogy te mennyire ismerted ezeket a rokonokat, de ha első sorban nem téged érint, akkor szerintem teljesen normális, hogy nem neked szól először, hanem azt, akit igen.

Szerintem nem ez az eset jellemzi a fontossági sorrendjét, de mondom, más esetekről nem tudok, úgyhogy általánosságban nem tudom megítélni.

2014. máj. 10. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!