Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van 1 lány aki nagyon tetszik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 lány aki nagyon tetszik, de nemtom hogy hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Szóval van 1 lány (osztálytársam) aki nagyon tetszik, de nemtom megállapítani h énis tetszem-e neki. MSN-en naponta beszélgetünk és egész jól eltudunk dumálni meg minden. Én szoktam célozgatni rá h ö tetszik nekem, ö pedig ilyeneket mond h jaj de ari vagy meg ilyenek. Most nemtom eldönteni h bejövök-e neki vagy csak kedves akar lenni. Légyszi segítsetek:)

16F

2009. dec. 27. 13:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak kedves akar lenni!Az ari szó ezt jelenti!
2009. dec. 27. 13:30
 2/6 A kérdező kommentje:
De mikor írok neki olyanokat hogy: "Hát te biztos tetszel minden srácnak" meg hízelgek neki akkor mindig megkérdeni hogy "és én neked tetszem?" Akkor ezt most miért?
2009. dec. 27. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Mert szeretné növelni az egoját. Jó azt hallania, hogy te azt mondod neki, hogy: Igen nekem IS tetszel. Szerintem ne számíts sok jóra tőle. (Tapasztalatból mondom...)

20/L

2009. dec. 27. 13:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja amúgy meghívott szilveszteri buliba pár napja.
2009. dec. 27. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Ahogy látom, magadat győzködöd, hogy igen, bejössz neki, és mondhatunk bármit, akkor is gyötrődni fogsz. Ne érts félre, nem bántásból, én is ilyen vagyok. De azért lásd be, egy kívülálló, akinek a szemei előtt nem lebeg rózsaszín köd, könnyebben megítél ilyesmit, és csak annyit tudok mondani: valószínűelg nem tetszel neki, de az a legbiztosabb, ha fogod magad és megkérdezed. Tudom, mondani könnyű.
2009. dec. 27. 14:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Az lesz. Egyébként igazad van magamat győzködöm:D
2009. dec. 27. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!