Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátnőmnek hogy mindig büdös a szája?
Nem a fogmosás hiányától büdös a szája, hanem a romló fogaktol( aminek oka ugye a szájhigiénia hiánya)
A romló fog veszélyes lehet..nem csak kellemetlen neked..
Vannak olyan hazipraktikak a fogmosásra, amik tuti nem okoznakrákot...( sztem a fogkrém sem, de nem állnék le ezzel vitázni, van tényleg erre természetbarátabb megoldás is)
Kerek perec mond meg, hogy szerinted van romlő foga, mert kelemetlen a lehelllete..ennyi...
Ebben semmi ciki nincs, inkább tőled hallja..
Nekem is volt így, bár mostam fogat, a párom jelezte.. Nekem nem fajt nem láttam, nem vettem észre, saját számat sem értztem.. Elmentem fogorvoshoz, láss csodt, talált szuvas fogat.. Rendbetették, azőta nincs baj
Egem is kínálgathatnal ragóval, mert nem szretem, nem gondolnám hogy ez a célzás:)
Utolső
ha látod, hogy romlanak a fogai, akkor nagy a baj.
ajánlgass neki, amit bírsz: gyerekfogkrémet fluor nélkül, fogport, szódabikarbónát, almaecetet, vagy ahogy írták, legalább fogkrém nélkül használja a fogkefét.
ekkora igánytelenség nálam szakítóok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!