Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A barátnőmnek büdös a szája.
A barátnőmnek sajnos elég büdös a szája, pedig mos fogat naponta 2x , nem dohányzik nem kávézik, elvileg normálisan is táplálkozik..
Nehéz ezt kimondani, de olyan a szaga mint a pöcének vagy a wcnek.. vagy nem tudom de elég bűzös.. Nem olyan gyomorproblémás szénsavas lehellet,
nem is olyan mitn a reggeli állodt szájszag ... Fogmosás után 2percel is olyan neki, nem veszi el, vagy csak nagyon kevés időre..
nekem legalább 15-20percig friss utána a lehelletem, de még utána sem kellemetlen büdös, neki viszont rögtön utána is kifejezetten
bűzös.. Gyomorforgató, és nem tudom hogy mondjam meg neki.. Szerintem tudja magáról a dolgot, mert mikor közel hajolok hozzá és pl
kérdezek vmit úgy válaszol h vagy elfordítja a fejét , vagy magához húz és úgy vagy nagyon halkan próbálja mondani,stb. hogy ne érezzem..
Kicsit utánaolvastam a dolgoknak, és találtam egy olyat, hogy vashiányos vérszegénységtől lehet nagyon büdös a száj.. Úgy tudom Ő is vérszegény,
viszont nem kezeli, mert elvileg mindig elfelejti bevenni meg nem tudom .. Pedig más dolgokban is korlátozza a betegség, pl fáradékonyság,
olyan fehér a bőre mint a fal, a nap nem fogja meg , nyáron ezt hallgatom állandóan, ahelyett hogy kezelné a betegségét inkább siránkozik.
Meg akkor úgy tűnik ez is attól van.. Ő szerintem nem tudja, hogy én tudom , pedig már elég régóta tudok róla, csak még nem mertem szóba hozni a dolgot
mert nem tudtam, hogy mondjam el neki.. Van 1-2 lyukas foga is ha ez számít..
Hogyan tudnám rávenni, hogy szedje rendesen, mert nem játék a vérszegénység, és így is 1 év kell ahhoz, hogy rendbejöjjön a vére az meg sok idő,
és engem zavarnak a dolgok, nem csak a szájszag hanem a fáradékonyság is, mindig fáradt, és lusta.. Meg a suliba se tud rendesen odafigyelni..
Mit tegyek?
A lány most lesz 20éves
Bocs a rossz tagolásért, telóról írtam
A lyukas fog miatt van. Vagy cukorbeteg
Viccesen: kérsz egy rágót?
Komolyan: szeretnék veled beszélni, van egy dolog, ami zavar. De nem szeretnélek megbántani vele…
Lyukas fog, gyomorproblémák... hosszú a lista.
Jobb az őszinteség, javasold neki, hogy vizsgáltassa ki magát, mert nagyon zavaró.
Lehet fogkő miatt is, lyukas fog miatt vagy nyitott gyomorszáj.
Cukorbetegeknél is előfordul mert olyankor szájszárasság is van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!