Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kikészülök a barátom viselkedésétől, mit tegyek? Nem bírom tovább. (lent)
1.vagyok
Értem és de akkor is áll a szex részére a dolog.
12 órát melózik,ez kb megmagyaráz mindent.
ez munkaritmus méghozzá sz-arét-húgyért megöli,elpusztítja a testet és a lelket.
ilyen feltételek mellett én is csak arra tudnék gondolni,hogy kiverekedjem magam ebből a lehetetlen élethelyzetből.
csak erre tudnék gondolni és minden más másodlagos lenne.
Hosszútávon napi 12 óra meló nagyon ki tudja készíteni az embert, az lenne a csoda, ha nem lenne állandóan fáradt. Valahogy úgy látom, neked fogalmad sem volt, mikor összeköltöztetek úgy, hogy te még suliba jársz, ő dolgozik egyedül és ennyit, ilyen anyagi helyzetben, akkor mi lesz az ára, a következménye.
Nem csodálom, hogy a barátod nem érzi életnek ezt az életet: egy kis faluban napi 12 óra munkával, testileg, lelkileg kimerülten, állandóan fáradtan. Én tudom, átéltem, aki nem volt ilyen helyzetben tartósan, ne is hablatyoljon itt!
Vagy nem bírod tovább és feladod, vagy kitartasz valahogy, de arra számíts, hogy amíg nem költöztök el, vagy nem lesz más, normálisabb munkarendje, vagy nem tudjátok jobban megosztani a terheket, nemigen fog változni a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!